lørdag 17. september 2011

Muslimene tar makten!

Både Prableen Kaur og Julie Voldberg suste inn i bystyret. Og i Aps nye gruppe blir representantene med innvandrerbakgrunn i flertall, melder Aftenposten.

Carl I. Hagen var ute og mente det norske demokratiske systemet kunne misbrukes, skriver Liberaleren. Skummelt at disse kvinnene innvandrerne ungdommene bruker sin demokratiske rett til å stemme på personer de har tro på og identifiserer seg med. Når gamle, sure, hvite gubber som Hagen stemmer på sitt eget speilbilde er det tydeligvis ikke noe problem. Det er f.eks. ikke noen hemmelighet at kristelige gjerne stemmer på andre kristelige, de har endog et eget parti til formålet!

Valgforskerne tror at moskeene står bak. Skummelt! Misbruk av ytringsfrihet er det iallefall! Imamer som oppfordrer velgerne til å stemme på bestemte personer, jøss.

Men vent litt! Prableen Kaur er jo slett ikke muslim, hun er faktisk sikh som det fremgår av etternavnet hennes.

4 kommentarer:

Anonym sa...

du burde skamme deg !! trodde landet lærte noe etter 22.juli, men du er en del av den triste statistikken som fortsatt ikke vil lære!

Konrad sa...

Ja?

KEE sa...

Hey, Kaur har litt mer pigment enn HRS' vanlige tilhengerskare. Et soleklart og godt synlig bevis på konspirasjon! Dessuten er det et rart navn, og rare navn er skumle!

Konrad sa...

Dessuten har hun noe uvant på hodet. Uvante ting er skummelt, det også.