søndag 11. september 2011

Marxist-rasistene rører på seg igjen

Av en eller annen merkelig grunn trives marxist-rasismen særlig godt ved universitet i Trondheim. Trond Andresen er nå ute i Klassekampen (9.sept) med et "betimelig" spørsmål: Visste Mossad og Israel om det forestående anslaget mot WTC, Pentagon etc? "Disse oppsiktsvekkende fakta er i ettertid fortiet av de aller fleste medier. Det er bare blitt plassert i den store sekken for latterliggjorte «konspirasjonsteorier»," skriver Andresen. Ja, det er kanskje med god grunn at det blir plassert nettopp i den sekken. Andresen ser onde, utspekulerte jøder hvor han enn snur seg.

5 kommentarer:

Erling Skakke sa...

Jeg tror jeg tidligere, i en annen sammenheng, har påpekt at Mussolini startet sin karriere som sosialistisk journalist. Så ser vi altså igjen at en ytterliggående politisk retning "slår over i sin motsetning", som Mao sikkert ville sagt... her en angivelig sosialist som etter hvert fremstår med synspunkter enhver ny- som gammel nazist ville ha misundt ham. Høyre- og venstre-ekstremismen ser ut til å møtes på midten, men resultatet er det samme.

Konrad sa...

Nettopp, men merkelig likevel at gamle RV/m-l kan rote seg så bort at de ligner mer på nazister. Hvem ville trodd det for 30 eller 70 år siden?

norskgoy sa...

Å bytte fargen på tapet på veggen er intet problem. For 70 år siden byttet man brun til enten rød eller rødt/hvit med stjerner. Hva man hadde gjort var av mindre betydning, hva man kunne gi av verdifull kunnskap/informasjon derimot.

Werner Braun er et godt eksempel.

Så hva er fellesnevneren. Ønsket om en total makt over mange andre er iallefall en fellesnevner.

Konrad sa...

Ja kanskje det er fellesnevneren. Kanskje er det deilig å ha noen å hate.

Jorunn sa...

Ekstremisme i alle farger har, etter min mening, den samme psykologiske bakgrunnen. Det er bare fargene som er forskjellige. Bakgrunnen er mennesker som flykter fra den individuelle selvbevisstheten, og forsøker å vende tilbake til førbevisste,vegeterende enheter. Noen skal utgjøre organismens hode,og andre dens legeme. Hodet (eliten) skal som andre hoder ha all makt, mens legemet (menneskemassen) skal som andre legemer ubevisst og ureflektert underkaste seg. Hodet legaliserer sin makt ved at det,som andre hoder,tar vare på legemets fysiske behov. Frihet har ikke et legeme bruk for.