lørdag 14. mars 2009

Anti-israelsk parodi

Palestinakomiteen Blindern mener Universitetet i Oslo bør styre unna et nytt biblioteksystem på grunn av Israel-tilknytning. Det dreier seg visstnok om systemet Ex Libris som ble opprettet ved det Hebraiske universitetet i Jerusalem i 1986, har israelsk ledelse, og var inntil nylig eid av det israelske investeringsselskapet Walden Israel. Selskapet utviklet seg til å bli teknologisk ledende innen bibliotekautomatisering og informasjonsservice. I august 2008 ble selskapet kjøpt opp av de amerikanske investorene Leeds Equity Partners.

Dette synes altså tåkehodene i Palestinakomiteen er veldig viktig å boikotte.

1 kommentar:

Rebecka sa...

Apropos Blindern.
Som ikke-studerende kan man også få seg ett godt måltid på Blinder-til 55 kr. I forbindelse med ett av mine middagsbesøk der oppdaget jeg rubrikken "halal" en av fire-fem retter. Hvor var koshermaten eller kristenmaten ?
Halal er jo at skjærer over strupen på dyret og lar det blø mens man er vendt mot mekka. Dette gjør jo halal til ett invidd offermåltid.
Med dette i bakhodet er det at jeg står og titter på "halal"-menyen og titter rett på fisk. Jeg spør da hvorfor fisk ligger under halal, men fikk ikke noen god begrunnelse. Jeg ville ha fisk, men ikke offermat til Allah. Litt irritert kan man si over at de bruker rubrikken til å vise hvor mange som vil ha halal-mat når det ikke engang er halal. En annen irriterende ting er faktisk at det er en egen halal-meny..

Kanskje jeg skal dra til Saudi Arabia og kreve kristenmat på menyen. Da kan dere telle dagene før jeg sitter i fengsel eller har blitt torturert.