fredag 27. august 2010

Den norske rase er truet

Av Christian Hviting-Gjedde, leder i Oslo Frp

Hva var galt med den norsk rase , siden Arbeiderpartiet vil erstatte den med blandingsrase? Som er rotløshet satt i system og vil rive landet vårt i filler. Glad i Norge. Vi som er glad i Norge og som verdsetter tilhørigheten og identiteten landets genetiske fellesskap representerer, ser med undring og uro på hvordan dette fellesskapet forvitrer og undergraves av en innvandringspolitikk uten bærekraft. Hvilket land bruker Ap som rollemodell for dette raseblandingseksperimentet?

Det er Ap som har åpnet grensene til tross for innvandringsstoppen. Det er Ap som gir oss tusenvis nye nordmenn fra ulike raser, blandingsraser og mindreverdige raser hvert eneste år. Det er Ap som sørger for at hvite rømmer flere av Oslos bydeler, og etterlater seg enklaver hvor raseblanding og mindreverdige gener får stadig sterkere grobunn.

Jo da, vi hører hylekoret som indignert hevder at Norge alltid har vært raseblandet , og at denne nye genetiske invasjonen derfor ikke utgjør noe nytt eller noen trussel. Ja, de genetiske bevegelsene over landegrensene er sogar en berikelse roper de ut fra sine babelske tårn. Javel. Men det er forskjell på å barbere seg og å skjære av seg hodet. Det er forskjell på en gradvis biologisk utvikling, og en rask politisk styrt raseblanding. Ap sviker den hvite, norsk rase, det er rene rasesviket.

Norge er summen av det vi feirer på 17. mai: Felles land, språk, religion, gener og hudfarge. Det er det norsk folk for alle dere som er tilgjort uvitende. Det er den norsk rase med sine lokale variasjoner. Ferdig diskutert.

----------
Oppdatering: Frp-leder Siv Jensen omtaler partifellens kritikk av norsk rasepolitikk som «ganske hard».

- Jeg kjenner Christian Hviting-Gjedde som en tøff retoriker og en hard debattant. Vi er enige om at vi har store utfordringer når det gjelder innvandrings- og raseblandingspolitikken, sier Siv Jensen til VG Nett.

Partilederen påpeker blant annet at flere skoler i hovedstaden er 80 prosent av elevene brune i huden.

--------
Oppdatering 2: Også tyskerne er bekymret for den degenereringen av hellige tyske folk.


En renraset gjedde lurer i Sivet.

Blogglisten

8 kommentarer:

stoltnorsk sa...

Sykeste jeg har lest på lenge.

Konrad sa...

Helt enig. Dette er Frp på sitt verste.

stoltnorsk sa...

Jeg tenker mer på din totale forvrenging av sannheten.

Det du skriver vil jeg tro er direkte injurierende hvis noen i det hele tatt tar det seriøst da. *sic*

Konrad sa...

Jøss, injurierende? Overfor hvem? Hviting-Gjedda? Som fisk er det åpenbart en bastard, en ufisk (hvitinger og gjedder er jo to temmelig forskjellige fisker). Kanskje de renrasede gjeddene blir fornærmet? Krenket?

Hvilken sannhet sikter du til? Det Tybring-Gjedde skriver i sin kronikk er jo en abnorm forvrengning av sannheten. Som nordmann anser jeg det kronikken som en gigantisk injurie, en krenkelse.

Anonym sa...

hahaha 150 tusen trur 4,6 mill nordmenn!? jævla idioter som trur muslimer i norge tar over landet osv. nordmenn er gjeng tapere,det vet vi fra deres historie.
de er bonder hele gjengen. muslimene har vært med å bygget norge,så hvis dere ikke liker oss muslimer,så stikk fra norge!!! vi drar ingen steder så lenge dere er i våre muslimske land,med våpen!!vi er snille i forhold.

Anonym sa...

u er en premie dust !!! Det er på grunnd av slike som deg det blit krig I verden.du er resultant av bortkasta kjøtt og blod.Tipper din mor og far skryter av deg til alle sine venner.ta av deg lua så du får litt Luft i lufta skallen ,dereter kan du god deg en Lang tur inn I skogen og bli der.verden er da et steg nærmere Fred!!!

Anonym sa...

Som lærer på en skole på Oslo øst kan jeg fortelle om elever, muslimske, som har 9-10 søsken i samme klasse med etnisk norske enebarn. Er den norske kultur truet? NEI, kampen er allerede tapt, så truet..det er et stadium vi er forbi. Pandoras eske ble åpnet for lenge siden. Resultatet vil bli katastrofalt. Tenk litt selv og legg propagandaen fra venstresiden (og deler av høyresiden) VEKK i søpla der den hører hjemme. Også; kjøp gull og forbered exit innen 20 år.

Konrad sa...

Anonym 21:49: Logikken din er vel ikke helt 100%.

Anonym 01:33: Ja? Prøver du å si noe?

Anonym 12:12: Din fordumsfulle kulturarroganse gjør deg åpenbart diskvalifisert som lærer i Oslo øst.