tirsdag 21. februar 2012

Jåleblondine til kamp mot narsissismenPhotoshoppet posør med oppblåst selvbilde går til kamp mot narsissisme, nytelsessyke og destruktiv seksualisering.

Når Hans Rustad tar henne i forsvar borger det for at hun har noe å melde.

5 kommentarer:

Doremus sa...

Og der var jammen Nina Karin Monsen fremme i Aftenposten også. Noen er tydeligvis redd for at en blond jypling skal rappe tittelen som "kulturkonservativ riksskrulling"

Jeg hadde tenkt å sitere noen høydepunkter fra Monsens innlegg, men jeg klarte faktisk ikke (helt ærlig og oppriktig, uten snev av sarkasne eller latterliggjøring) å velge en setning uten at den neste var like siteringsverdig.

Konrad sa...

HNH har betydelig større problemer med logikk og sammenheng enn NKM (og det sier en del). HNH er også urkomisk når hun seriøst kjemper mot narsissisme og seksualisering, når hun selv eksemplifiserer dette.

Doremus sa...

Gudene skal vite at jeg ikke har noe påtrengende behov for å forsvare Herland, men på hvilken måte mener du at hun er narsissistisk,annet enn at hun er blond og kler seg relativt utringet?

Ja, og så er hun glad i å profilere seg selv i media, men herregud, hvis dét alene skulle være nok til å kategoriseres som narsissist...

Konrad sa...

Hennes fremtoning og oppførsel skriver narsissist på lang avstand: oppblåst selvbilde og høye tanker om seg selv (hun skriver avsindig vrøvl i overbevisning om at hun har sett sannheten), hun har en påfallende dramatisk og poserende stil etc. Neida, jeg skal ikke påstå noe om hennes mentale helse, men det er urkomisk at en som i offentlig kritiserer narsissisme og seksualisering selv ligner på det hun kritiserer.

raag raaum sa...

Dessuten er det jo noe sært med konservativt kristne kvinner som "snakker høyt" ;-)

Minnes det kristne ekteparet, der hun så åpenbart var den mest intelligente og dominerende. I en diskusjon sa hun:

"Hjemme hos oss er det Hans som bestemmer," idet hun ser med bestemt mine på Hans, og gjentar med ettertrykk: "Ikke sant, Hans det er du som bestemmer!"