mandag 20. februar 2012

Spaltemeter med ignorering

"Knebling" har blitt det nye slagordet blant høyrevridde som møter motbør i det offentlige rom. Hans Rustad har også hevdet at Bruce Bawer blir ignorert av norsk media. Nå har også Trond Berg Eriksen anmeldt Bawers såkalte bok over en hel side i selveste Aftenposten (19.februar), og professoren er ikke nådig: "Jeg har aldri lest noe lignende", skriver han. Og for å si det sånn: TBE er professor i idehistorie og har pløyd gjennom mye tekst. Professoren skriver videre:

Bawers pamflett er i virkeligheten et desperat forsøk på å markere avstand til massemorderen som refererer ham gang på gang, og et like desperat forsøk på assosiere seg med den anstendige og oppriktige Hege Storhaug - som bare omtales som Hege. Hun hadde fortjent bedre.
Hvor intellektuelt anstendig Storhaug strides de lærde om. TBE burde kanskje gjort litt research og notert seg at Bawer har vært Storhaugs husideolog i mange år: De er allerede assosiert og jeg tviler på om hun fortjener bedre. TBE er uansett ganske tydelig i sin analyse:
Hans konstruksjon av en historisk kontinuitet fra gamle Quisling til de nye quislingene, er mer enn fantasifull. Den er kunnskapsløs og ondskapsfull.
Det er også verdt å merke seg at TBE slett ikke tilhører de som naivt slutter fred med islam.

6 kommentarer:

Nils Henriksen sa...

Ja, driv litt research, du også - da vil du se at Hege Storhaug har gjort mer for unge jenter som tvangsgiftes og kjønnslemlestes enn hele den hykleriske feministbevegelsen og politikerne noen sinne har gjort.

Du Konrad er intet mindre enn en venstrevridd brønnpisser som ikke fortjener oppmerksomhet i det hele tatt.

Nils Henriksen sa...

Forøvrig bør du lære deg å linke til artikler du siterer fra. Du kan ikke forvente at vi skal ta for god fisk ordene fra en blogger som har avslørt at nøyaktig og korrekt informasjone er uvesentlig.

Konrad sa...

Jeg oppgir alltid kilde, så dersom du tror jeg lyver så kan du alltids sjekke originalen.

Konrad sa...

"Brønnpisser"?

Et slikt saklighetsnivå kvalifiserer normalt til sletting. Men venstrevridd er jeg ikke.

Storhaugs sosiale arbeid gir henne ikke blankofullmakt til å drive halvrasistisk propaganda.

raag raaum sa...

Hvordan kan en som er mot innvandring gjøre mer på dette området?

Ville de sluppet å bli tvangsgifta og/eller kjønnslemlesta hvis de var blitt værende i de aktuelle samfunnene?

Konrad sa...

Raag:
Storhaugs aktivisme henger logisk ikke helt sammen, for å si det diplomatisk. Storhaug arbeider mot omskjæring (bra), men hevder samtidig at omskjæring foregår i stor skala i Norge (bare tull og fri diktning). Faktum er at somaliere i Norge slutter med omskjæring selv om det har vært tradisjon i familien/klanen.