onsdag 8. februar 2012

Landssvikerne og gutta på skauen

- Angrepene mot Regjeringskvartalet var rettet mot landsforrædere som begår kulturell ødeleggelse, dekonstruksjon av den norsk-etniske gruppe. Det er det samme som norsk-etnisk rensing. Vi i den norske motstandsbevegelsen kommer ikke til å sitte stille og se på at vi blir gjort til en minoritet i egen hovedstad og eget land. Angrepene var preventive angrep til forsvar for Norges urfolk. Jeg handlet i nødverge på vegne av mitt folk. (ABB i retten)

- Hva var galt med norsk kultur, siden dere er fast bestemt på å erstatte den med noe dere kaller flerkultur? Hva er målet med å dolke vår egen kultur i ryggen? Er det dette som er intensjonen og den gode drømmen? Hvorfor så stort fokus på planer og mål? Jo, fordi før man starter en prosess som endrer landet vårt for all fremtid, så burde man være i stand til å redegjøre for hva målet med endringene er, samt fremlegge planer som viser hvordan målet skal nås. Dagens samfunnsutvikling skyldes altså ikke uflaks....Den skyldes Arbeiderpartiets politikk. [Ap] er størst, har makta, har diktert politikken. Dermed har Arbeiderpartiet skylda for alle konsekvenser av denne politikken. (Kent Andersen om quislingene i Ap, se også Drøm fra Disneyland)

- A fascinating portrait of the left-wing cultural elite in Norway. Bawer argues that they are the heirs of Vidkun Quisling, the Norwegian fascist who administered Norway under the heel of the Nazi regime. (om Bruce Bawers nye bok)

- Mitt generelle råd til vestlige er å bevæpne seg umiddelbart, først av alt mentalt med kunnskap om fienden og stolthet over deres egen kultur og arv, men også med våpen og evner til å bruke dem. ("Fjordman" i september 2008)


Gutta på skauen: ABB leide gård på Rena.

Ingen kommentarer: