lørdag 30. oktober 2010

Listhaug (Frp): - Kriminelle bør tortureres


- Jeg skjønner jo at folk mener enkelte handlinger er så grusomme at de skal straffes hardere, sier Sylvi Listhaug. Henrettelse med f.eks. gift er altfor humant etter Frps syn, derfor bør kriminelle heller tortureres til de sakte men sikkert er dør etter 40-50 år. Steining bør også vurderes dersom det blir trangt i fengslene.

- Fyllekjøring, råkjøring og blind vold, som vi i Frp har god greie på, straffes f.eks. altfor lett. Fyllekjøring er jo jevngodt med mord, og mordere bør aldri slippe ut av fengsel. Dermed hindrer vi også at de stiller til valg på Frps lister, det er jo et problem Frp sliter med i nominasjonsprosessen. Råkjøring i 60-soner ender fort som drap, slike bør sone adskillige år i fengsel med dårlig mat, rotter på do, ingen pornosurfing og ukentlig pisking.

- Ondskapen som Per Sandberg og andre voldsmenn står for, må rykkes opp med roten skriver Jan Simonsen på sin blogg.

Blogglisten

6 kommentarer:

Jøran sa...

Utrolig hvor dum det er mulig å bli; Skrive slikt tull om FrP. Er du en tenåring uten oppdragelse?

Konrad sa...

Ja, kanskje. Men du kan ikke være stort eldre som ikke forstår poenget.

Slå opp ordet "dobbelmoral" i ordboka. "Møte seg selv i døra" er også begrep du kan lære deg.

Jøran sa...

Jeg er nok umoden som ikke forstår hvorfor folk som deg angriper FrP for noe de ikke står for når du er blant dem som mener FrP står for mye galt.

En kunne fort trukket den konklusjonen at du har funnet det positive ved det meste FrP står for og derfor velger andre ting å angripe partiet for.

Konrad sa...

Øøøhhh. Skal vi ikke ta på alvor det partiets tillitsvalgte står for? Listhaug er jo en oppegående person, endog en ledende lokapolitiker.

KEE sa...

Nok en gang slår det meg som ganske ironisk at i så godt som alle lov og ordenpartier i europa er det en viss overvekt av tidligere straffedømte...

Konrad sa...

KEE:
Har du noe tall for Sverigdemokraterna?