lørdag 16. oktober 2010

Var for tykk - ble avlivet av barmhjertighet

Denne svensken fikk så mye mat at den ikke var i stand til å gå. Nå er hun avlivet.

Hva sier Kari J. til dette tro?


Blogglisten

3 kommentarer:

Anonym sa...

Den hurpa syns nok sikkert et menneske på 250kg burde avlives også.

Personlig er jeg drita lei av dette feitestyret. Jeg er feit, har 0 sykedager, er godt utdannet og tjener over en mill i året.

Hadde jeg dratt på meg ei joggebukse og t-skjorte og møtt Trim-sjøga så hadde jeg blitt dømt nedenom og hjem som et helt ubrukelig menneske.

newsflash: Det fins feite folk som bidrar lang mer en den gjennomsnittlige tynne mann/dame gjør. Ikke generaliser!

Anonym sa...

Den store vekt debatten handler ikke om å å generalisere "tykke" folk. Det finnes selvfølgelig også flere eksempler på tykke folk som ikke har sykedager, har et godt liv i tillegg til god lønn.

Den store samfunnsdebatten dreier seg derimot om at den gjennomsnittlige levealderen, lønnen, sykedager osv teller negativt for samfunnets økonomi.

Det jeg derimot synes er underlig er at overvektige ofte sier de lider av en sykdom kalt "fedme" Når en overvektig hund derimot er tjukk så er det kun mangel på mosjon? Hadde fedme vert en sykdom, kunne ikke da dyr hatt samme sykdom?

Anonym sa...

Jeg vil si det så enkelt som at de feite bidrar positivt til samfunnsregnskapet: De er yrkesaktive omtrent frem til pensjonsalderen og deretter dør de av livsstilssykdommer....