søndag 17. oktober 2010

Private parkeringsselskaper - næringslivets bunnfall?

Et privat parkeringsselskap har byttet ut parkeringsvakter med overvåkningskamera. Flere bilister har klaget, og nå ser Datatilsynet på saken, i følge Aftenposten.

- Det er et forsøksprosjekt. Vi har slitt med trusler og uheldige episoder mot parkeringsvakter. Derfor besluttet vi å erstatte vaktene med overvåkingskamera, forklarer daglig leder Roy Fjeld i A1 Security.

Jeg forsvarer slett ikke trusler og vold mot yrkesutøvere, men denne Roy burde kanskje lurt på det er parkeringsselskapets metoder som er grunnen til folk blir forbannet. Men neida, i stedet for å innføre en smidigere praksis, har Roy tatt i bruk skjult kamera.

Samtidig melder Aftenposten om en aggressiv bøtelegging hos de private parkeringsselskapene. 700-800 kroner er boten dersom du har stått et minutt eller to lenger en billetten viser. De finner på alle slags påskudd for å skvise forbrukerne for noen kroner. Nå skal visstnok Forbrukerombudet ta tak i den halvkriminelle aktiviteten.


Ingen suksess som torpedo? Lite profitt som narkolanger? Ingen kone du kan mishandle? Slipper du ikke inn i mafiaen? A1 Security trenger folk som tåler en støyt.

Blogglisten

1 kommentar:

Anonym sa...

Dette er jeg helt enig med deg i.