lørdag 20. september 2008

Köln - nazifri by


Høyreekstremister skulle arrangere anti-islam konferanse i Köln, de ble møtt både med en kald skulder og susende steiner. Tyskerne har ikke glemte sin historie og det betryggende at det store flertall markerer klar avstand fra disse moderne antisemittene. En moderat konferanse ble avholdt i samme by uken før.


4 kommentarer:

Eirik sa...

Nei, det er klart de ikke vil ha noen innvendinger mot at islam er på fremmarsj. Det er jo de selv som har bestemt at det skal være sånn. Faen til tosker..

Anonym sa...

Du burde lese litt om "handlingens propaganda". "Handlingens propaganda" handler om å skape virkelighet gjennom voldelige demonstrasjoner. Det spiller ingen rolle hva som er sant. Det som teller er hvilket inntrykk du klare å skape av virkelighet gjennom voldelige demonstrasjoner.

Dernest burde du La du merke til at det var Marte Michelet som rapporterte fra Køln?

Det å sende en gammel voldsromantisk venstreekstremist og blitzer som kommunisten Marte Michelet for å raporterer om gamle røde fascistvenners voldelige og antidemokratiske demonstrasjoner og møteterror for å stoppe lovlige demokratiske partier politiske møter, det er en tvilsom redaksjonell vurdering, fra Dagbladets side.

Verken Vlam Block eller det Nord-Italiensk partiet som er nevn er nynazistiske eller fascistiske partier. De er begge demokratiske partier.

Hadde det vært voldelige demonstrasjoner som ble stoppet av voldelige venstrekstremister, og det var så ille at politiet ikke var i stand til å håndtere situasjonen, så kunne man jo forstått det som en form for borgervern. Men det var det altså ikke.

Det fascistiske her, det er det Marte Michelet og hennes rødskjorter av noen fascistvenner, som står for. Det er de venstreektreme fascistene som ikke aksepterer demokratiske spilleregler her. Men ikke nok med det, fascistene behersker også nyhetsrapporteringen vi får her i landet, og dermed er venstrekstremistenes seier poå gatas parlament sikret. For hensikten med det, er som altid å dyrke falske fiendebilder, for å kunne fyre opp under sin like falske og tomme politiske engasjement, som Marte Michelets ego er falsk.

Konrad sa...

Eirik:
Hvem har bestemt hva? Dette er jo bare surr.

Konrad sa...

Anonym:
Dersom du har noe uoppgjort med Marte Michelet, får du ta det opp med henne. Forøvrig er det bare sludder å kalle Michelet for fascistisk.

Vel, jeg har ikke sagt at Vlams Blok er antidemokratisk, men det er vel ingen tvil om at xenofobi, nasjonalisme og islamhat er en del av deres ideologiske cocktail.