søndag 14. september 2008

Mer sludder fra Målmannen

I lengden er det trøttende å forholde seg til alt tøvet Målmannen lirer av seg. Nå er Konrad visstnok menneskeforaktlig når han påpeker at 17 mord i løpet av 6 år er relativt lite i et land som USA. Ja visst faen er det lite, selv om ett drap er ett for mye. Målmannen leter med lys og lykter etter noe å ta Konrad på, Målmannen er ganske patetisk som ikke klarer bedre enn å konstruere opp dette sludderet.

Målmannen har også en fiks ide om at rasisme mot hvite er problem og bruker statistikk fra USA for underbygge dette. Jeg har aldri nektet for at rasisme går i alle retninger (den retningen Målmannen representerer er i dag den vanligste), tallene fra USA er interessante men har begrenset relevans for Norge på grunn av USAs spesielle historie.


Det viktigste er uansett at fargede utgjør en liten minoritet i Norge og har stort sett ikke jobber eller innflytelse som gjør at eventuell rasisme har noen konsekvenser. Har målmannen Olav Torheim (bildet) opplevd diskriminering i arbeidsmarkedet på grunn av sin lyse lugg? Har han hatt problemer med å slippe inn på kafe på grunn av sin lyse hud? Har han hatt problemer i passkontrollen på grunn av sitt urnorske navn? Har han hatt problemer med å skaffe seg leilighet? Har noen sett skeptisk på ham på grunn av hans klesdrakt? Har noen tvilt på hans norskkunnskaper?

Se på bildet: Er denne mannen troverdig når han snakker om å være utsatt for rasisme?

Jeg tviler ikke et sekund på at det finnes rasisme mot hvite i Norge, men det er hinsides absurd når Målmannen og deres meningsfeller viser bekymring for rasisme.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Han burde jo diskrimineres på grunn av sitt språk...

Konrad sa...

Det tar jeg klart avstand fra.

Dersom han vil slite med denne uvanlige språkformen er det hans problem.

Anita Grønningsæter Digernes sa...

Hei! Eig du rettane til dette biletet av Torheim?

Konrad sa...

Bildet er fjernet