onsdag 10. september 2008

Utslag på nazi-grafen

- Vanlige folk i vanlige bygårder i hele Norge merker dette. De ser trygdemisbruk, de ser at ting ikke fungerer og at folk ikke er integrerte, de ser at barn blir slått, de ser at barn blir omskåret, og det er ikke en situasjon vi kan ha i et demokratisk land som Norge, sa Jensen til TV 2 i følge Vox P.

Her vil jeg gå lenger enn den dannede Vox: Dette er en vemmelig generalisering som slår klart ut på Konrads nazigraf* og Stoltenbergs historiske paralleler er godt begrunnet (men ikke særlig smart å si sånt høyt).

Generaliseringsdebatten har også gått høyt i bloggland.

Folkens, vi kjenner alle lusa på gangen, og denne lusa fortjener ikke vår stemme. Husk det de neste 12 månedene.
Tydelig utslag på nazigrafen i Konrads Tankesmie.*Kraftigere utslag på formann Jensen enn på kapitalist Thon

10 kommentarer:

Vox populi sa...

Endelig en skriftlig bekreftelse på ens dannelse. Takk Konrad :-) Men vi er nok ikke så uenige i sak.

Konrad sa...

Godt.

Anonym sa...

Klassisk hitling.

Dette kommer vi til å se mye av fremover. Rasiststempelet har mistet sin magiske virkning, så en høyner til naziststempelet.

As if I care anymore. De får gjerne kalle meg doktor Mengele for min del bare vi får stoppet masseinnvandringen før Norge våre barn får en ødelagt fremtid.

Har det aldri streifet PKene at en ikke trenger være hverken Nazist, rasist, nasjonalist, men bare ha litt økonomisk sans og sunn fornuft for å se hvilken vei voldtektstatistikken og trygdeutbetalingene peker?

Men alle fire gruppene er enige om å stoppe innvandringen.

Stemte SV ved sist valg, SKAL stemme FrP i neste valg.

Konrad sa...

6,7 på Konrads skala, all time high i kommentarfeltet.

Ellers hyggelig med besøk på bloggen :)

Amos Keppler sa...

Siv er ekkel, rett og slett. Jeg holdt på å spy da jeg så henne i kveld. 8.2

Alle som stemmer på henne er ekle også, i større eller mindre grad.

Helgespresso sa...

fra SV til Frp, i løpet av en periode. Du snakker. Han der fyren e bra sprengt oppunder topplokket! Nazigrafen: Schtilig! :-)

Anonym sa...

til anonym.. sv sist, frp no.. anbefaler at du lar de voksne stemme for deg, du har verken sunn fornuft, og hundringsen under dyna teller ikke som økonomisk sans..

Tankekorset sa...

"generaliseringsdebatten har også gått høyt i bloggland" skriver du og nevner meg..

Det der blir litt sånn old news det nå, er jeg redd :P Har du fulgt med på debatten videre etter de første innleggene i bloggeverdenen om innvandring egentlig?..

Jeg har i ettertid skjønt at noe av statistikken jeg brukte ble brukt for enkelt, og at noe av den hadde gått ut på dato. Jeg har ingen problemer med å si dèt - nettopp fordi jeg streber etter sannheten og ikke etter det å ha skylapper på meg selv.

Likevel er det plenty av rom for "fordommer" i denne debatten, både på venstre og høyre side, nettopp fordi man ikke har statistikk om alle mulige rare og urovekkende problemstillinger knyttet til integreringen. Det merker jeg er litt frustrerende.

Jeg forstår at Stoltenberg sier at Siv Jensen generaliserer - fordi hun ikke klarer å vise en balanse med sitt ordvalg. Likevel er det faktisk slik at vi lett antar at hun sier noe mellom linjene. Som strengt tatt ikke trenger å være mellom linjene.

Frp har jo også et par topp-politikere med innvandringsbakgrunn. Og det viser også et mangfold der. Det hadde vært interresant å fått høre disse innvandrernes meninger om hvorfor de er med i et "innvandrerfiendtlig parti" som Frp (Noe jeg personlig mener at det faktisk ikke er. Men det har nok helt sikkert vært det. Akkurat som Jyllandsposten en gang støttet naziene. Men tidene forandrer seg,folk forandrer seg. HELDIGVIS).

Konrad sa...

jeg synes ikke velgerne er ekle, det står Amos' regning. SVere er ikke bedre mennesker enn Frpere.

Men la meg si rett ut at Jensens forsøk på appellere til de verste sidene i oss alle, det er ganske ekkelt, til å spy av.

Konrad sa...

Tankekorset:
Siv Jensen tar ganske enkelt feil.

Folk "ser" ikke omskjæring, det er faktisk så sjelden at forskerne bare klarte å finne 15 tilfeller. Folk "ser" ikke trygdemisbruk, men de leser om noen utvalgte saker i avisene. Jensens utsagn er i det store og hele bullshit.

Den mest urovekkende statistikken i Norge er den om menns atferd, det er ikke innvandrere som voldtar, det er menn. Det er menn som begår ran etc.