onsdag 13. januar 2010

Carsten O. Fives bæsjebrune blogg

Carsten O. Five driver nettstedet Kommentar.no. Mørkeloftet Document.no er ille, men dette er verre. Signaturen Steinar R. Paulsen leverer blant annet følgende analyse av året som er gått (nei, jeg belønner ikke brunbloggere med link):

Den fremmedkulturelle innvandringen fortsetter med økende styrke. Norge kidnappes. Og folk flest sitter undrende igjen og lurer på om dette landet er det samme som hundretusener av nordmenn tidligere har gjort sin verneplikt for å forsvare. (..) Det eneste som kan stoppe krig og blodbad er at den fremmedkulturelle innvandringen stoppes.
Det er oppsiktsvekkende at en mann som Five publiserer dette pisset, bloggen resirkulerer halvrasistisk vås som gjør Hege Storhaug varm om hjertet. Five er tidligere redaktør av Dine Penger og gift med Kaci K. Five. Han skriver også oppsiktsvekkende dumme kommentarer for NA24. Fru Five er tidligere politiker (H) og medlem av den norske nobelkomiteen. Utrolig at en smart dame som Kaci holder ut med et fjols som Carsten O.Nyanser i brunt.


Ingen kommentarer: