lørdag 16. januar 2010

Frp vil ha ytringsfrihetskontrollpliktsensur

Fremskrittspartiets medlemsavis trykker sine egne Muhammed-tegninger. Tegningene skal være kontroversielle, og Frp er forberedt på at de kan støte muslimske fundamentalister. Medlemsavisa Fremskritt publiserer tegningene i morgendagens utgave, skriver Dagbladet.

Det er en viktig markering av ytringsfriheten, får vi tro, ingen kan vel beskylde Frp for å en anti-islamsk agenda. Altså for å gjøre dette helt klart: Dette handler utelukkende om ytringsfrihet, det er helt tilfeldig at islam, muslimer og Muhammed er involvert.

For noen dager siden fikk vi se et annet eksempel på Frps utrettelige arbeid for ytringsfriheten: Frp går til Stortinget for å få «Drømmehagen» tilbake på tv, også dette i følge Dagbladet. Frps kulturpolitiske talsmann Ib Thomsen er opprørt på vegne av norske barn, kan vi lese. Frp krever en forklaring på hvorfor de minste barna ikke får se Hinkelpinkel og Hoppsi Deisi før de legger seg.

I solidaritet med Frp og andre uredde forkjempere for ytringsfriheten gjengir jeg et bilde av Hinkelpinkel. Enhver likhet med Frps Ib Thomsen er verken tilsiktet eller tilfeldig, den er uunngåelig.Ib Thomsen, kjent som Hinkelpinkel blant venner.


Blogglisten

2 kommentarer:

Per Christian Magnus sa...

Den berømte blondine jeger Konrad slår til.

Å påstå at muslimer som én gruppe krenkes av karikaturene, er derfor en dristig påstand.

Jeg ser den mest omtalte karikaturen (Muhammed med bombe i turbanen) som en kritikk av radikale og voldelige mennesker som bruker islam som påskudd for terror. Dette er en gruppe som både er vestens fiender, og muslimenes fiender, slik professor Mehmed Mozaffari sier i filmen som vises ikveld.

Dette er en gruppe som må bekjempes; både med ord og tegninger!

"Gott mit uns"
Kos deg med din islamofobimarkedsføring ÜÜÜ

Vet du forresten at det sto skrevet "Allah mit uns" på beltespennene til Wehrmachtsoldatene ?

En panarabisk konferanse i 1937 krevde at England skulle velge side, arabere eller jøder ; og valgte de feil, ville araberne svare med å alliere seg med Englands fiender ; altså tyskerne.

Fra 1938 ble Hitler ofte idealisert i pressen i Midtøsten , han ble sidestilt med selveste profeten Muhammed, og mange geistlige, både i Palestina, Iran og andre steder, argumenterte for, at Hitler var ingen ringere enn den sagnomspunne frelserskikkelse den »tolvte imam«, som omsider hadde vist seg Likesom profeten opprinelig hadde gjort det, hadde Hitler gitt klare direktiver for kampen mot jødene. Andre mente, at Hitler som profet hadde sin egen djinn, en tjenstvillig ånd, gav han råd . Etter Frankrikets nederlag i 1940 lød en gatesang ved masse demonstrasjonene i Damaskus, Aleppo og andre steder »Aldri mer Monsieur, aldri mer Mister/ i himmelen Allah, på jorden Hitler.« Forkortede utgaver av Mein Kampf (som smidig fjernet Hitlers angrep på arabere) sirkulerte. Saudi Arabias leder Ibn Saud erklærte i 1939 sitt vennskap med muftien og sin store aktelse for Tyskland og dets kamp mot jødedommen.

Nazistenes mufti
Klaus-Michael Mallmann og Martin Cüppers “Halbmond und Hakenkreuz. Das Dritte Reich, die Araber und Palestina “

Konrad sa...

Å så flink du er! Du har funnet noen muslimer som syntes Hitler var en fin fyr. Hva beviser det? Overhode ingenting. Dersom du virkelig er PC Magnus står det dårlig til med kildekritikken i TV2.

Forøvrig har jeg aldri sagt at muslimer som gruppe krenkes av karikaturene. Jeg betrakter hverken muslimer eller "reportere i TV2" som en ensartet gruppe.