søndag 24. januar 2010

Rektum er ikke beregnet på penetrering

Er det en stokk konservativ imam i Grønlands-området som sier slikt? Neida, det er selveste moralpolitimesteren Nina Karin Monsen, som Brumlebass påpeker.

Brumlebass påpeker helt betimelig at mens NK Monsen belønnes med priser for sin kristennasjonalistiske intoleranse, latterliggjøres eller problematiseres hennes meningsfeller øst for elva. Hva skal vi med konservative analfabeter fra den somaliske landsbygda når vi har fremstående norske filosofer til å tale deres sak?

La meg tilføye at moralpolitiet finnes i mange varianter, Ilham Hassan ble for eksempel utsatt for et "frigjøringsforsøk". I antall og tallmessig overlegenhet er det virkelig store moralpolitiet de i den norske majoritetsbefolkningen som vil instruere minoritetsbefolkningen hvordan de skal eller ikke skal kle seg. Politisk finner vi moralistene både til høyre og venstre på skalaen, selv om Frp nå forsøker å stjele marxist-moralistenes feministklær.

Når vi nå kaster oss ut i en moralisering over moralpoliti av alle slag, bør vi kanskje minnes på den menneskelige siden ved å være fremmed.Enveiskjøring: Rektum skal kun brukes til utgående materiale, hevder filosofen Monsen.


Blogglisten

Ingen kommentarer: