tirsdag 9. juni 2009

Idioter i politiet

Det er ikke bare i Norge det finnes en del som aldri burde hatt politiuniform: I New Jersey fikk psykisk utviklingshemmede Ronnie Holloway beskjed om å dra opp glidelåsen på genseren. Sekunder senere ble han slengt i bakken og slått av politimannen.

13 kommentarer:

Joakim sa...

Etter å ha sett videoen så er det tydelig at han nekter å gjøre alt politiet sier. Han vrir seg unna og nekter å snu seg. Da politiet velger å legge han i jern vrir han seg unna her og. Politiet viste nok ikke at han var psykisk utviklingshemmet, trodde sannsynligvis at dette var en skikkelig opprører.

Konrad sa...

Politiet bør kanskje være litt smartere enn en utviklingshemmet.

Joakim sa...

Hva skal det bety?

Jeg mener ikke at dette var riktig, men sett deg inn i situasjonen selv.

Dette kommer til å skje før eller siden uansett, dessuten var han schizofren og ikke utviklingshemmet da er det usannsynlig at du skal kunne analysere det. Det er komplett umulig å se det, men om en schizofren står stille, stjeler eller dreper så er det ill relevant om det var galt å gi han juling fordi han var schizofren eller ikke.

Det du leste i artikkelen stammer i fra en solgt tape. Du aner ikke hva som faktisk skjedde der.

Konrad sa...

Aner du hva som skjedde der? Jeg bare forholder meg til det VG skriver, VG er en ganske etterrettelig avis.

Har du veldig stort behov for å forsvare politiet i NJ?

Det er heller ikke særlig sympatisk å banke en schizofren person. Kanskje i ditt hode, men ikke i mitt.

Joakim sa...

Jeg prøver å si at det har ikke noe med saken å gjøre om han var schizofren eller ikke.

Konrad sa...

Så det du prøver å si er at en dose politigladvold er av det gode, enten arrestanten er utviklingshemmet, gal eller normal?

Joakim sa...

Det var galt å slå, med ett par fiker over øret og ett par slag hadde nok du fått her hjemme i Norge om du prøvde å vri deg unna å stikke av. De kan bare ikke ta hensyn til at alle kan være schizofrene heller.

Politiet sin jobb er ekstremt vanskelig med tanke på hvor lett der er å få kritikk. De får aldri ros heller. Så denne saken syns jeg var oppblåst og svært ensidig om man kan kalle det for det.

Konrad sa...

Jeez. Er dette en seriøs kommentar fra "Joakim"?

sondre sa...

Har ingenting til overs for amerikanske poltifolk, slår alt som rører seg... Det står at han ble stoppa for at han viste litt bar mage, hva faen tenker jeg da! hva er galt med amerikanere? Glad jeg bor i Norge!

Anonym sa...

Å legge en person i bakken fordi han nøler med å ta opp glidlåsen sin (schizofren eller ikke) er vel i overkant!!! I tillegg gjør han heller ikke motstand når han ligger i bakken.Likevel slår han med batongen gjentatte ganger...

Linda sa...

HERREGUD!
Politie bør faen skjerpe seg! sånt går bare ikke an å gjøre..
Å jo, di ser jo lett på en person at han er "spesiell"!!
Å slå å hoppe på en person pga at han viser litt av overkroppen!
Kå faen skjer i verden fårr tiå!
Idiotisk!

Vidar sa...

Politiet bør ha en viss dose selvbeherskelse. Lurer på hva utfallet hadde blitt om politimannen hadde klappet ham på skulderen og på en omsorgsfull måte spurt mannen pent om å dra opp glidlåsen, og tatt en vennlig prat i etterkant?

Linda sa...

Heeeilt eni Vidar..