lørdag 19. mai 2012

Driver Warloe med bløff og fanteri?

Henning Warloe ble i mars pågrepet for narkotikabesittelse. 23 år gamle Thomas Solvang hevder det var han som sto bak avsløringen av Warloe, han hevder også at Warloe bløffer når fikk vinklet saken til egen fordel. Nå er Solvang pågrepet for datainnbrudd hos Warloe. Solvang hevder at dette er en hevnaksjon fra Warloe som har benyttet sine kontakter i Bergenspolitiet.

Saken er ikke avklart, men dersom dette er sant er Warloe definitivt ferdig som politiker (han har forøvrig takket nei til gjenvalg).

Oppdatering, intervju med lokalavisen BA 20. mai:

- Han har åpenbart et ønske om å skade meg mest mulig, og det tror jeg kommer klart frem i det han skriver på bloggen sin, sier Henning Warloe til BA.

Han viser til at saken er under etterforskning, og sier han ikke kan gå inn på enkeltheter og påstander som fremsettes av 23-åringen.

Warloe bekrefter at han kjenner til mannen.

Billedfiler

- Men hva som er motivet fremstår som uklart. Saken er naturligvis en stor belastning, sier stortingspolitikeren.

- Ifølge siktelsen skal mannen ved en eller flere anledninger ha tilegnet seg materiale fra Warloes datamaskin, deriblant billedfiler, sier Harald Bilberg, til BA.

Han er jourhavende jurist i Hordaland politidistrikt.

Han vet ikke om 23-åringen skal ha tilegnet seg materialet ved å hacke seg inn på datamaskinen eller ved å bruke den.

23-åringen hevder imidlertid at dette ikke har rot i virkeligheten.

- Warloe forsøker å gjøre livet surt for meg, siden det var jeg som tipset om narkotikabruket hans. Men politiet vil jo snart finne ut at jeg ikke har stjålet noe nakenbilde, og at historien ikke er sann, sier han til NRK.

Ingen kommentarer: