lørdag 19. mai 2012

Innvandrer kritiserer innvandring

En elev ved den norske skolen på Gran Canaria skapte sterke reaksjoner da hun holdt en 17.mai-tale hvor hun blant annet skal ha gitt støtte til terrortiltalte Anders Behring Breiviks politiske syn og kom med hets av muslimer, i følge VG.

Det er betryggende å vite at den norske innvandrerghettoen på Kanariøyene holder nasjonalismen i hevd. Eksakt hva denne eleven sa får vi imidlertid ikke vite. Dette blir spennende.

Oppdatering, ifølge kommentarer på skolens Facebook-side sa eleven blant annet: "Feilen med Breivik var at han brukte vold." Hun snakket visstnok også om "islamisering" av Norge. Folk som hørte talen sier de ble "fysisk uvel, så ille var det". Det antydes også at elevens tale var et påfunn fra FAU-leder Ronny Kiil Olsen, både det at eleven skulle holde talen og muligens talens konkret innhold.

Rektors uttalelse.

2 kommentarer:

raag raaum sa...

Hvorfor forundrer dette meg ikke?

Da de norske avisene som meldte om drapet på Benjamin kom til Gran Canaria, satt jeg på en "norsk" bar i kjøpesenteret i San Augustin.

Det som der ble sagt om drapet på "svartingen" gjør at jeg aldri går på barer/restauranter som reklamerer med norske flagg.

Og egentlig foretrekker jeg Tenerife, der er noe tynnere med landsmenn der. Da mener jeg nordmenn som sitter og klager over Norge og "utlendinger."

Konrad sa...

Merkelig det dere. Husker også et legendarisk innslag fra den norske "leiren" i Torrevieja: Journalistene spurte en av de lokale Frp-erne hvordan det var å være innvandrer, mannen ble helt paff og stotret etterhver frem at nordmenn i Spania er rike og ikke er innvandrere.