lørdag 22. oktober 2011

Ghettoer der norsk lov ikke gjelder

De har sin egen kultur. De nekter å la seg integrere i samfunnet. De følger sin egne lover. De er Frp-politikere.

- Det har alltid vært en del av Frp-kulturen at det finnes viktige lover og dumme lover. Det følger naturlig at de dumme lovene er det ikke så farlig å bryte. Dette er en del av FrP-opprøret mot ulike typer av moralisme, sier Snoen, som mener at sexkjøploven er en slik «dum» lov i Frp, sier Snoen til Dagbladet.

Siv Jensen er krystallklar på at de vil denne ukulturen til livs:
– Det må vi sette en stopper for. Hvis Frp får fornye Norge, er det norsk lov og norsk styresett som skal gjelde. Vi vil ikke tillate særkrav for noen enkeltgrupper, slo hun fast i sin tale til landsstyret.

Jensen tegnet et dystert bilde av hva som vil skje dersom man tillater særbehandling. Dette er ikke skremselspropaganda. Dette er en hverdag som ikke får komme til Oslo, sa hun.

- Vi kan ikke ha politikere imamer som ikke følger norsk lov, og som ber partimedlemmer muslimer følge egne regler sharia framfor dumme norske lover, sier Frp-formann Siv Jensen til Dagbladet.

- Man skal ikke bli villedet ved å snakke med feil politiker. Dette er en åpenbar fare når det kommer fram hvilke holdninger de har. Om man gir råd og opplæring som går på utsiden av norsk lov er det straffbart, sier Jensen.

1 kommentar:

Erling Skakke sa...

Slutter meg helt og fullt til frk. Jensen her.