mandag 31. oktober 2011

Borgervern mot de asylkriminelle

Panikken brer seg i Oslo. Overfallsvoldtekt er ille, men er det så ille at alt er lov? Internering av store grupper kun basert på at en håndfull personer fra gruppen har gjort noe slikt? Nå vil politimesteren og andre innføre borgervern bestående av parkeringsvakter, drosjesjåfører og frivillige. Hva med å sette inn Heimevernet? De har jo både våpen og kamuflasjeuniformer så de kan lure bak den andre busken og skyte voldtektsmannen før han rekker å åpne smekken!

Her er det bare fantasien som setter grenser. Send forslag til politimester Gjengedal.

"Mer åpenhet" etter 22/7 er blitt til "lås potensielle forbrytere inne" eller som mannen bak "rosemarsjen" sier: Vi vil ikke bruke vold, det gjelder bare å stoppe jævlene.

Joda, offentlig debatt er tilbake i godt gammelt spor.

4 kommentarer:

Anonym sa...

50 anmeldte av 300? 500? overfallsvoldtekter så langt. Det er hundrevis av ødelagte liv bare i år.

Ellers er jeg enig i at det bare er fantasisen som setter grenser for tiltak. Anbefaler deg om ikke å sabotere de mer humane, for om de ikke settes igang/virker, ja da vil hatet bare øke i samfunnet. Det vil ikke være bra, selv om det definitivt er et mindre problem enn voldtektene.

Konrad sa...

Den kommentaren forsto jeg lite av.

Ja, det er sikkert en del mørketall, men jeg er helt sikker på at underrapporteringen er MINST for overfallsvoldtekter og størst for voldtekter utført av bekjent.

Anonym sa...

Ja, i snitt anmeldes 10 % av voldtekter, men jeg tror det ligger på kanskje 20-25 % for overfall, om ikke enda lavere.

Hvorfor? For det første var det en artikkel som sa at bare halvparten av de som besøkte volteksmottak etter overfallsvoldtekt anmeldte. Så var det en annen artikkel om at mange ikke oppsøkte voldteksmottak i det hele tatt.

Så hvis en av tre oppsøker mottak og halvparten av disse anmelder, bli 1 av 6 anmeldt.

Kan selvfølgelig være noen som anmelder uten å oppsøke mottak, men...

Så si at 1 av 5 anmelder. Det er 20 %. Altså over 250 overfallsvoldtekter i Oslo hittil i år.

Konrad sa...

Mulig du har rett, men for meg virker 20% veldig lavt for overfall.