tirsdag 11. oktober 2011

Mobbingen av Fjordman

Fjordman er en tulling, om enn en intelligent sådann. Nå er han pengelens etter å ha mistet jobb og bolig. Det fortjener han ikke, så lenge han gjør jobben har også en tulling rett på arbeid og bolig. Også tullinger har rett til å bruke ytringsfrihet. Nå er det satt i gang kronrulling via hans forbundsfeller på nettet, fint det, men ABBs mor har nok større rett på vår sympati.

Men Fjordmans sutring er like ynkelig som før. Han påstår at Aftenpostens refusjon av hans kronikk er et brudd på hans rett til tilsvar, men samtidig vil han ikke la seg intervjue. Den refuserte kronikken er i stedet publisert på et beryktet nettsted som er lett å finne med Google. Jensen skriver bl.a.:

Nazistene var nasjonalsosialister, selv om mange helst vil at vi skal glemme den siste delen av deres ideologi. Personlig har jeg aldri hørt om en totalitær bevegelse som ikke også delvis kan beskrives som sosialistisk. Er det tilfeldig at en uforholdsmessig stor andel av vestlige konvertitter til islam er nynazister eller marxister? Har de et felles totalitært DNA?
Deretter fortsetter kronikken i akkurat samme spor som ABBs beryktede manifest: Muslimene vil (av religiøs plikt) ødelegge vesten, Hitler er deres forbilde, marxistene (Jonas Gahr Støre?) er alliert med islamistene etc etc.

Kritikken av Aftenpostens opprinnelige artikkel er relevant, men denne kritikken utgjør bare de to første setningene i kronikken. Resten av den refuserte kronikken er bare det vanlige konspiranoide sprøytet Fjordman har liret av seg til det kjedsommelige - det samme sprøytet som motiverte ABBs udåd. Er det rart Aftenposten refuserte tøvet?


Åmås har sluppet gjennom mye bullshit i Aftenposten, nå har kanskje sett en grense.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei taper!

Har du noengang lurt på hvorfor ingen gidder å kommentere innleggene dine?

Svar:

Fordi du er et null

Konrad sa...

Neimen så hyggelig du er! Og så godt du argumenterer! Jeg er imponert!

Velkommen tilbake senere med flere solide argumenter!