torsdag 27. august 2009

Helga Pedersen må legge seg flatere

Ap-nestleder Helga Pedersen innrømmer nå at hun burde visst bedre enn å la noen bo i naustet ulovlig. Hun legger seg dermed langflat i følge VGs legge-seg-flat-eksperter.VG har lang erfaring med å avsette statsråder subsidiært tvinge dem til å legge seg langflate, og er ikke helt fornøyd med Pedersens respons.

- Gitt sakens graverende og groteske karakter og Pedersens finnmarkske frekkhet, burde hun lagt seg enda flatere, sier VGs overinkvisitor, Elsebett Marbø-Snoen. Vår kontrollmåling utført av erfarne bygningsfolk med vinkel, vater og tommestokk viser at Pedersen fortsatt har et par centimeter igjen før hun oppfyller kravene til paddeflat. Statsråden har tydeligvis ikke lært seg de konstitusjonelle spillereglene, når VG sier "legge seg flat", så skal statsråden legge seg flat som en lydig labrador, understreker Marbø-Snoen. Jeg kan her og nå tilby Pedersen en av våre strekkebenker slik at hun kan utvikle en mer langflat figur og dermed få tyngdepunktet de påkrevde centimentrene nærmere bakken, avslutter overinkvisitoren med et smil.




VGs drømmestatsråd.

3 kommentarer:

KEE sa...

Ja, fysjameg. Glemt ferdigstillelsesrapport og noen tilfeldig overnattende må da i det minste rammes av straffeloven? Kanskje reglene om riksrett burde komme til anvendelse her?

Konrad sa...

Riksrett og henrettelse med veivals slik at hun blir helt flat.

Anonym sa...

Etter å ha hørt på fru Fossens stotrende og stammende forsvar av Bla Blas dekning av den store skandalen på her og nå(P1). Har jeg i dag hatt den utsøkte gleden av å ta farvel med Bla Bladet. Inviterer fru Fossen og Frk Simonsen på hyttetur(ikke i et naust) de kan lage mat. Jeg har mange spikre de kan koke. Dermed bør vi ha stoff nok i ei uke.