onsdag 12. august 2009

Sjokk: Muslimsk demografibombe

Britain and the rest of the European Union are ignoring a demographic time bomb: a recent rush into the EU by migrants, including millions of Muslims, will change the continent beyond recognition over the next two decades, and almost no policy-makers are talking about it.

Dette kan vi lese i The Telegraph.

Når en stor britisk avis skriver slikt er det vel alvor, ja rett og slett fare på ferde? Eller er det bare den samme skremselspropagandaen som Dagbladet serverte tidligere i sommer?

Det ser nok sånn ut, denne bloggen dekonstruerer hele greia.

2 kommentarer:

Anonym sa...

I Frankrike ser man i stor grad at muslimer tillegger seg franske vaner. De blir glad i maten, vinen og pikene. I Marokko drømmer folk om å flytte til Europa, nettopp for å slippe unna dobbeltmoralen i hjemlandet. Jeg tror man vil se en assimilering, og at skrekkvisjoner om sharia og muslimsk flertall ikke vil slå til.

Men det må legges til rette for integrering, både gjennom kritikk av Islam og et imøtekommende samfunn som er så fristende å bli en del av at muslimer ikke kan motstå. Mange legger til seg norske vaner allerede..

Konrad sa...

Helt klart, i praksis blir det en avsliping og tilvenning i begge retninger. Vi har f.eks. sett at muslimer virker modererende på sine ikke-muslimske kompiser når det gjelder alkoholforbruk etc.

Kritikk er OK, men ikke den konfrontasjonslinjen som Storhaug, Siv Jensen, Per Sandberg mfl legger seg på. Det fører bare til at folk lukker seg inn i sin lille boble.