torsdag 22. mars 2012

- Bekymret over den manglende bekymringen.

Hege Storhaug ergrer seg over at det er så få politikere som deler hennes dystopiske og muligens apokalyptiske verdensbilde (VG 18.mars). Hun skriver:

En innvandringsbølge som vil endre Norge til nær sagt det ugjenkjennelige og som på rekordfart historisk gjør nordmenn til mindretall i Norge.
Storhaug burde vite bedre: Nordmenn er allerede i mindretall. Når vi regner med etterkommere av de 100.000 svenskene som innvandret for 100 år siden, etterkommer av alle "finnene" i de østnorske skogene, "reisende" som satte barn på hjemmeværende kone mens mannen var på skogsarbeid, spanske sjøfolk som feide over fruene mens mennene var på Lofotfiske, og alle tyskerne og hollenderne som koloniserte Bergen. Ja, og samene! De fleste nord for Mo i Rana har sameblod i årene, eller russerblod, ekte nordmenn er de i allefall ikke. Vi må for all del ikke glemme vikingene og alle henteekteskapene de var involvert i! Pene jenter fra Irland, Baltikum og Frankrike ble "hentet" til Norge, til nattlig glede for den barske viking.

Skattelistene for Bergen og Oslo er full av 4., 6. og 12. generasjons innvandrere: Rieber, von der Lippe, Geelmuyden, Grieg, Astrup, Stoltenberg, Huitfeldt. Selv det mest nasjonale av alt, Riksforsamlingen på Eidsvoll i 1814, var dominert av utlendinger og innvandrere (navn som Wedel, Anker, Koren, Meltzer, Diriks, von Cappelen, Collett sier sitt).

Selv om Storhaug først og fremst er bekymret for utvanning av den norske rase, er det særlig den "juridiskpolitiske religionen islam" som er hennes hovedanliggende. Da kan hun trøste seg med at polakkene følger påbud fra de kjolekledde i Vatikanet og ikke fra de ditto i Mekka eller Teheran.


3.generasjons. Var så dårlig integrert at han måtte samle folkemusikk for å forstå norsk kultur.

4 kommentarer:

kee sa...

Nå må du huske at snart kommer grekerene, og de har veldig rare hatter på patriarkene sine. Det er skummelt, det!

Konrad sa...

No vart æ skikkeli skræmt!

Anonym sa...

Jeg tror ikke du har giddet å sette deg inn i hva Hege Storhaug står for. Ellers så misforstår du med vilje.

Konrad sa...

Tvert i mot. Jeg har satt meg veldig grundig inn i hva hun står for. Dersom du mener jeg har sitert henne feil eller trukket uriktige implikasjoner av det hun sier, så skal jeg med glede rette feilen.