lørdag 14. februar 2009

Bloggrevyens sensur

Cirque du Lars har notert seg at Bloggrevyen ikke sensurerer Konrads innlegg og konkluderer derfor at sensuren ikke kan være særlig streng. Lars har særlig merket seg mitt innlegg Kristenfascistisk politi. Vel, overskriften var jo ikke 100% alvorlig ment, mer som et eksempel på hvordan det går når man trekker slutninger ad absurdum.

Cirque du Lars burde merke seg at det er mye rart som slipper gjennom, f.eks. fra Onarni og Mørkemennene. Amos Keppler er jo en stor tenker og et fintfølende menneske sammenlignet med disse, Amos har til og med faktgrunnlag for sin krasse utfall.

Og jeg har ikke en gang nevnt Tankekorset som anser Hallgrim Berg, Hege Storhaug og Fjordmann for Norges fremste intellektuelle.

Ja, og hva er egentlig vitsen med blogg dersom bare skriver det samme skvalderet som andre produserer?

6 kommentarer:

Amos Keppler sa...

Jeg synes det var morsomt de tre personene han nevnte som det var helt greit å sensurere. Slikt må simpelthen taes som et hederstegn.

Sånne som han vil aldri skjønne noe, ser det ut til.

Konrad sa...

Jepp, helt klart et kompliment, selv om nok ikke var ment slik.

:)

Martin sa...

Konrad, når det gjelder Hallgrim Berg. Amerikabrevene hans er morsomme og har et godt hovedpoeng, men særlig overbevisende er vel ikke boken for en som ikke har mye informasjon på forhånd. Dette er vel noe jeg har måttet ta innover meg, etter å ha sett litt i gjennom den på nytt. Den er banal, og har nok også vært ment litt sånn fra Bergs side. Det er lett å glemme at andre ikke har samme informasjon liggende i bakhodet som en selv, når en tar inn over seg informasjon fra en kilde, som f.eks en bok. Derfor kan jeg f.eks anbefale deg en bok jeg synes er SÅÅ god, og så responderer du med "que?" etter å ha lest den.

Når det gjelder Fjordman, vet jeg lite om ham. Det jeg vet er at han kom med et sitat jeg anbefalte. Det var altså sitatet jeg mente var godt, ikke ham. Jeg mener ikke, som ham tydeligvis, at det blir en krig mellom kristne/ikketroende innen 10 års tid. For vi er individer, og mange muslimer er selvsagt ikke interressert i noen konflikt.

Når det gjelder Hege Storhaug...jo, hun er faktisk et forbilde for meg. Hun tør å kritisere dem som undertrykker kvinner i andre kulturer, (spesielt i islams navn selvsagt), og er derfor klar at hun av mange blir kallt for rasist ol. for dette (Noe jeg mener er totalt tullekritikk) En modig og sterk dame med andre ord. (Det trenger SELVSAGT ikke å bety at alle hennes påstander er feilfrie, eller riktige. Men jeg tror ikke vi skal undervurdere mye av det HRS kan informere om og bidra med. Det er min mening da. Det er ok å være uenig.)

Konrad sa...

Fint, nå har du fått sagt meningen din Martin.

Martin sa...

Joda.

..

Admiral_Gringo sa...

Gringo var af stand velbåren
Men han beilet Sonitus uden held

Så styrtet han sig lig ud fra rundetårn
Og slo sig så forskrækkeligt ihjel

(hul i det)