torsdag 26. februar 2009

Mobb en jøde du også!

Dersom du ikke kan spise svinekjøtt, får du nøye deg med vann og brød i fengsel. Dette mener Maria Mytterist, Siv Jensen og andre fremstående moralfilosofer. Dersom du er i fengsel er det jo fordi du har gjort noe straffbart, slutt å syte - get real! Norge er et kristent land og det er ikke vår feil at du har valgt å være jøde. Spis den maten som kommer på bordet, Ullersmo er for faen ikke et luksushotell. Dersom en jøde, f.eks. Anne Sender eller Elin Bashevkin, havner i norsk fengsel så bør de i følge Mytterist og Jensen serveres svinekjøtt både sent og tidlig, slik at straffen virkelig svir. Dersom jødene ikke liker maten den norske stat velvilligst spanderer kan de bare reise tilbake dit de kom fra. Med Jensen som statsminister regner jeg med innvandrings- og fengselsminister Per-Willy Ellingsen vil iverksette Frps nye straffemetoder: Mobb en jøde du også!

I motsetning til hva Maria og Siv Jensen synes å innbille seg har faktisk innsatte menneskeretter og straffen inkluderer ikke å bli fratatt retten til å spise kjøtt eller retten til å lese religiøse tekster. I verste fall kan dette være en nedverdigende behandling og dermed ulovlig.


Innsatte som ikke spiser kjøttet de får servert kan jo spise kålsuppe, det er en tradisjonsrik jødisk rett og dessuten veldig slankende (bildet til venstre) sier Norges kommende politiminister Per-Harry Asmundsen.11 kommentarer:

Anonym sa...

Denne saken syns jeg var usmakelig, Konrad. Du kan ikke sammenligne muslimer med folk som sogner til en stat som sitter på et utall atomvåpen og som i tillegg deltar i Melodi Grand Prix med fine, balanserte sanger og mottar fantasilliarder av USA hvert år i i-hjelp.

Din bruk av ordene «svin» og «jøde» i samme tekst gjør meg også skremt, og det er heller ikke første gang du bruker disse ordene, og attpåtil viser bilder fra utryddelsleirene.

Jeg lurer på hva PFU ville sagt om dette...

Anonym sa...

Det er jo tankevekkende at muslimer virker å være mer bekymret for å få servert svinekjøtt i fengsel og derfor bryte muslimske leveregler, enn de er bekymret for å bryte norske lover å havne i fengsel.

Konrad sa...

Viddal:
Jeg prøver å senke meg ned på ditt nivå, men det er ikke lett.

Konrad sa...

Hvor kommer muslimer inn i bildet? Innlegget handler om jøder.

Anonym sa...

Det er da ingen fengslede jøder som har bedt om kosher-mat er det vel?

Konrad sa...

Det har da for svarte ikke noe med saken å gjøre.

Virrvarr sa...

Godt Siv Jensen og Maria aldri fikk bestemme hva vi skulle spise på galehuset. Det stod kosher, halal, vegetar, veganer, diabetiker og kolestrolsenkende mat på bordet hver dag. Det er spennende at folk som i utgangspunktet er så opptatt av individuell behandling mener det er rettferdig å behandle alle "likt"...

Konrad sa...

Just precis.

Siv Jensen og Frp er veldig opptatt av individenes rett til selv å velge......med ett viktig unntak: muslimer. Muslimene skal spise den samme maten som andre, muslimene skal ikke selv få velge sykehjem etc.

"Logisk spagat" er en viktig ingrediens i Frp-koden.

Anonym sa...

OK , når jeg leste overskriften trodde jeg virkelig dette var ironi.
For et dummere innlegg skal man lete lenge etter !

La nå en jøde for være en jøde, la muslimer være muslimer og la kristene være kristene SELV I NORGE. Norge bør være ett fritt land, uansett religion. Og om du er imot det, hold det for deg selv, det dummeste du kan skrive er "mobb en jøde du også".

Konrad sa...

Ironi? Vel, de eneste jeg mobber er Siv Jensen, Maria Mytterist og Per-Ollie Amundsen, de får smake sin egen medisin.

Nei, det er ikke ironi, jeg bare forklarer de ovenfor nevnte personer implikasjonene av deres standpunkt, fordi jeg er sterkt i tvil om de forstår det selv. Dersom du synes det er galt å mobbe jøder, så send meldingen til de nevnte personer.

Anonym sa...

Bibel er sanhet det finnes bare en gud.en lov 4 elementers makt.
synd andre guder en meg.
sanhetens bibel isreael.
jesus syndet korsfetet etter 10 buds tempel lov Adam og eva
Stormens dag vær og vind viser makt
Olavs generasjons sønn blir utpekt til å være gud den allmætige over alien (livsvesen)vikinger guden israelsgud oslos komune kongen kong gud i univærset.menesker har ingen forutsettninger for å bo på jorden utenom å tro på guds lov livsvesen. derfor er alle menesker innvanrer på jorden......... Meg.