onsdag 4. februar 2009

Er negerjævlene hevet over kritikk?

I den østlige delen av Kongo har minst 900 mennesker blitt drept siden jul, blant dem barn, gravide kvinner og eldre. Leger Uten Grenser kritiserer FN for manglende evne til å beskytte sivile. Ifølge Leger uten grenser er titalls byer brent ned, hundrevis av mennesker er hogget eller slått i hjel og flere menn, kvinner og barn er bortført. I følge Nettavisen og VG.

Her har vi noe som kan ligne på folkemord, men folkemordseksperten Viddal er påfallende stille. Hvor er Willoch? Hvor er Lillevolden? Skal ikke Amos Keppler si noe om den unike djevelskapen i Kongo og Uganda? Eller er slike merkelapper forbeholdt Israels framferd? Hvor er sosialistene uten bakkekontakt? Skal ikke Sivert skrive noe om at negrene må kritiseres, ja for jeg har ikke sett en jævla neger som har tatt avstand fra myrderiene i Uganda og Kongo.

Kanskje Viddal bør understreke at negrene heller ikke er hevet over kritikk? De allere fleste i Uganda, Ruanda og Kongo er jo svarte som fy, så da er det vel negrene som må kritiseres, ingen kan benekte det. Kanskje Trond Andresen kan skrive om negrenes mangelfullt utviklede sjelsevner, eller hans røde kollega Alf Henriksen kan skrive et lite dikt om negrene - Guds utvalgte slavefolk. Så kan Audun Lysbakken følge opp med å si at det er "modig og prisverdig" å si sannheten om negrenes brutale krigføring.

Pussig at noen er mer opptatt av å være mot Israel enn å gjøre noe for dem som lider. Kanskje de ganske enkelt gir faen, det viktigste er vel å ha noen å hate.

5 kommentarer:

Admiral_Gullars sa...

Jeg tror også at dette (først og fremst) bare handler om å ha noen å hate; og i så måte har tradisjonen vært at jødetampen innehar hedersplassen i Europa.

Gjervan sa...

Rødt! ser ut tuil å bry seg om tamilene i hvertfall, men de er vel ikke negre? Dravidianere, kanskje... de er vel ikke kaukasiere som indo-arierne i Pakistan/nord-India?

Anonym sa...

Tamilene er jo også svarte som fy, negre god nok for meg. Men det er vel ikke så veldig mange tamiler i indre Kongo?

Anonym sa...

Dropp den stygge ordbruken, så kanskje folk begynner å ta innleggene dine seriøst. Og værsåsnil; ikke skriv om ting du ikke har peiling på. Det blir bare for dumt vet du :)

Konrad sa...

Marie:
Vel, dette var vel en harselas med en del tull som ble sagt om Gaza-krigen.