torsdag 5. februar 2009

Intelligent liv i Frp

Noen leter etter intelligent liv på andre planeter, andre synes Frp er en stor nok utfordring. Dagens store overraskelse er Morten Høglund (Frp) som er rystet etter å ha sett ødeleggelsene på Gaza med egne øyne, han vil endog forhandle med Hamas.

– Ødeleggelsene var enorme i enkelte områder. Det er klart at det gjør inntrykk å se dette, og å møte menneskene som bor der. De lever helt innestengt, og de humanitære utfordringene er store, sier han til NTB. Høglund vil ikke på generelt grunnlag kritisere Israels valg av bombemål, men stiller seg undrende til noe av det han fikk se.

At Hamas nå deler ut penger til dem som har mistet boligene sine, mens Israel nekter de mer moderate palestinske selvstyremyndighetene å slippe til over grensa, er et tankekors, mener han.

Ta ikke seieren på forskudd, Høglund. Et lite blafrende stearinlys er ikke nok til å lyse opp det dype Frp-mørket. Men du verden, dette er en bra begynnelse.Følsomt måleutstyr må til for å påvise intelligent liv

6 kommentarer:

Admiral_Gullars sa...

Ser man det. En frepper har empati.

Anonym sa...

I motsetning til jødene.

Anonym sa...

Det var litt overaskende ja,m og jeg synes jo Støre har et poeng med at kanskje alle frpere bør ta seg en tur.

Helge M. Markusson sa...

Tror ikke på det enda. Kommer desverre aldri til å bli helt trygge på frp-ere.

Anonym sa...

Send Frperne til Gaza og Vestbredden, og marxist-rasistene til Israel.

Politikere av alle avskygninger trenger voksenopplæring i disse dager.

Anonym sa...

77
Det interessante var at ingen Hamas sympatisører ikke fikk stoppet åtte år jevnlig bombing av Israel . 3 rakette pr dag i åtte år som du IKKE vet hvor slår ned.

Det er altså slik at når arenaen for oppskytinger er boligblokker FN skoler m.m. så er det her det må bombes, Resultatene av og stemme på Hamas ble besynderlig.

Når skal de overgi seg til israels styre så de kan få det godt i den beste stat i Midt Østen. Er det ikke nok og få ris på baken når du er slem, men er du fiende av Israel, så riser du deg konstant.