torsdag 26. februar 2009

Snik-norskifisering av muslimer og innvandrere

En skremmende utvikling er i gang i Norge. I hopetall har mørkhudete og fremmed-religiøse de siste 30-40 årene krysset Norges svært så porøse grense. Heldigvis var det lett å skjelne disse fra de etnisk kristne som bodde her fra før, de snakket og skrev så ubehjelpelig norsk at selv om de skiftet navn til Per Hansen var det lett å sile dem ut ved rekruttering. Men nå snakker og skriver mange, særlig 2.generasjon, utmerket norsk, overraskende mange gjør det bra på skolen og får seg normale jobber.

Ja, det slutter ikke der. Mange har begynt å oppføre seg som gode nordmenn, kler seg i genser og dongeribukse, mange jenter bruker ikke hijab, legger seg til en mutt og uhøflig norsk væremåte, snyter på skatten, de flytter til Frogner eller Bærum når de får råd kort sagt: Det foregår en gigantisk snik-norskifisering av muslimer og andre innvandrere. Snart finnes det en mengde muslimer som er like norskifisert som Anne Sender, Mona Levin, Hans-Wilhelm Steinfeld og Berthold Grünfeld.

Det skumle er altså at de ser til forveksling ut som vanlige folk når de beveger seg rundt i samfunnet og sniker seg inn i arbeidslivet, i næringslivet, i forskning og høyere utdanning, i politikken. Vi burde nok innføre en merkeordning slik at vi alltid vet hvor disse folkene befinner seg.

Eksempel på norskifisert pakkis-berte som har sneket seg inn i politikken uten at levende sjel har lagt merke til det. Skummelt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

idiot

Anonym sa...

Jaja, det er bedre å bli foraktet enn å bli ignorert.

android-rookie sa...

Ganske så artig innlegg, syns du beskriver det på en helt korrekt måte. Jeg tror, hvis jeg har forstått deg riktig, observert det samme som deg.

Forøvrig hører jeg fra kollegaer at de synes hun avbildede politikeren er søt. Kan det stemme?

Hilsen
nedskrevet.

Anonym sa...

Fr. Tajik er jo meget charmant.

Anonym sa...

hehe.