søndag 15. februar 2009

Konrad bruker hijab


Til og med Konrads lille datter på 4 år bruker hijab når hun er ute. Hun blir kanskje politikvinne når hun vokser opp. Foreløpig har hun strikkehijab fra bestemor eller en ferdigsydd fra Stormberg. Veldig praktisk når ungene herjer i parken og i barnehagen slik været er nå. Forebygger øreverk.

Når tempen faller mot 12-15 kalde bruker Konrad en enkel hijab i fleece/lycra. Dersom det blåser eller blir enda kaldere bruker Konrad en skikkelig høyfjells-hijab også kalt finlandshijab (se bildet). Veldig praktisk. Oppfattes gjerne som typisk mannfolk-hijab, men praktisk for begge kjønn dog ikke korrekt antrekk på 17.mai så sant temperaturen er over null.


Babyhijab.

Stormberg-hijab.

6 kommentarer:

Rebecka sa...

Så du har avslørt ditt kjønn og sagt at du kanskje er av utenlandsk opprinnelse? Da lyver bildet, da?

Konrad sa...

Jeg bruker unisex-hijab.

Rebecka sa...

Håh. Hvis det er bilde av deg så er det jo tydelig hvilket kjønn du er da.

Konrad sa...

Hørt om Google? Der finnes en mengde bilder som det er lett å låne til eget bruk.

Rebecka sa...

hehe. Nei, jeg har ikke hørt om google. :). Men det hadde vært litt vittig om det var bilde av deg da. Personen tar seg godt ut f.eks.

Rebecka sa...

Du-hvorfor i alle dager skulle du bruke muslimsk Hijab? En nær muslimsk venn av meg fortalte meg at han respekterte de som gikk med hijab i vestlig kultur-fordi de viste Allah respekt og viste sterk tro. Så det er nok andre signaler som går ut via hijab-bruk muslimer imellom enn det du har nevnt her på bloggen din nå.