tirsdag 17. februar 2009

Feminisme-rasismen (fem-r) strammer grepet

Karita Bekkemellem jevnfører hijab med kjønnslemlestelse (omskjæring), se også Dagbladet. Den totalitære feminist-rasismen strammer grepet. Først brukes majoritetens definisjonsmakt til å forklare den irrasjonelle, barneaktige minoriteten hvordan ting egentlig er. Nå forsøker altså Bekkemellem å overgå selveste Storhaug i demonisering av islam og alt dens vesen, for disse folkene er jo fakta og saklige argumenter bare plunder og heft.

"Feministene" på den politiske høyresiden dukket jo opp først når det handlet om kvinnelige innvandrere, særlig muslimer:

– Likestillingsargumentasjonen er i enkelte tilfeller ikke basert på reelle bekymringer for kvinnene, men at den blir brukt for å oppnå andre ting, sier statsviteren Desiré Hopen Standal.

– Frp er opptatt av å ”redde” undertrykte muslimske kvinner, og viser direkte til likestilling i sitt forslag, mens DF ikke tar opp dette eksplisitt i lovforslaget. Hensyn til likestilling var likevel en viktig del av argumentasjonen deres under debatten i Folketinget.

Hopen Standal påpeker at Frp i likhet med Dansk Folkepart ønsker å verne muslimske kvinner mot det de karakteriserer som undertrykkende skikker. Frp skriver for eksempel at ”det norske samfunnet ikke kan tolerere at kvinner systematisk blir undertrykt, eller at barn blir fratatt retten til å bestemme over sin egen kropp”. Og det er disse argumentene som har størst gjennomslagskraft, ifølge Hopen Standal.

Ifølge Hopen Standals analyse er objektifiseringen av muslimske kvinner tydelig hos begge partiene. Hun mener muslimske kvinner blir framstilte som undertrykte objekter, muslimske kvinner blir sett på som undertrykte Askepott-figurer som må reddes av majoriteten. Verken Frp eller DF åpner for at det å gå med hijab kan være basert på egne valg fra kvinnene selv.

Feminisme-rasismen ser altså ut til å være en pussig allianse mellom overivrige venstre-feminister og høyrevridde innvandringsskeptikere som bruker feministiske argumenter etter behov. En like snodig feminist-rasistisk allianse gjorde det mulig å forby prostitusjon ikke bare i Norge men globalt.

Karita Bekkemellem er nok ikke Norges mest begavede politiker. Tror hun virkelig at innvandrerkvinner flest er mer korka enn henne selv?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det merkelige er at det er norske konvertitter som gjerne er de ivrigste forkjempere for hijab. Alle vet jo at de konverterer fordi de må. I forelskelsens tilslørte lys fremstår det sikkert vakkert helt til de innser at de er fanget i sitt eget spill. Barna deres blir automatisk muslimer da pappa er muslim og da er løpet kjørt.Hele slekta hans utøver et lett press (til å begynne med). Tilbaketoget er umulig og underkastelse er det som gir dem en fremtid. Tragisk.

Anonym sa...

Tragisk? At noen barn vosker opp som muslimer?

Selv vokste jeg opp som kristen, det var ikke jeg selv som valgte det, men mine foreldre. Er det tragisk?

Anonym sa...

Hahahahahahahahahahaha.

Femifascistene i Norge har tydeligvis begynt å angre på hvordan de i alle de år har systematisk knekt den Norske mann. Kanskje de ikke var så ile allikevel? For seint nå, Norske feminister. Dere har deltatt med utsalget av landet og fortjener alt dere har sådd de siste 30+. Jeg skal ihvertfall ikke yte en finger til deres hjelp.

Carl

Anonym sa...

Hvilket utsalg sikter du til? Vintersalget? Levisutsalget?