søndag 15. februar 2009

Sanner (H) på ferietur til konsentrasjonsleir på Cuba

Jan Tore Sanner forferdes over at Trond Giske besøker Cuba der 220 dissidenter sitter i fengsel, mange av dem journalister. Er Sanner plaget med dårlig hukommelse? Har han glemt at Høyres favorittpresident, G.W. Bush, opprettet en konsentrasjonsleir for politiske fanger på den samme øya? I snart åtte år har flere hundre fanget blitt sperret inne uten lov og dom, mange av dem har blitt utsatt for tortur. Per i dag har Gitmo fortsatt 300 fanger, flere enn Castro-regimets fanger. Arven etter Bush er en hodepine for Obama som ønsker å stenge konsentrasjonsleiren. Den tidligere vakten Brandon Neely står frem med sin skam for det han har vært med på, Høyres folk skammer seg ikke over indirekte å ha støttet den kriminelle invasjonen av Irak der Bush-folkene fikk herje på som de ville. Istedet dyrker de dobbeltmoralen, eller kanskje tenker de som Hamsun sa etter et besøk hos Hitler: "Når regjeringen har innrettet konsentrasjonsleire, har de nok sin gode grunn". Giske besøker Castro, Sanner burde ha besøkt Abu Ghraib og Guantanamo.

Det er mulig at Sanner gambler på at velgerne har like dårlig hukommelse som politikerne. Der tar han skammelig feil. Høyre får ikke min stemme.Politiske fanger i USAs konsentrasjonsleir på Cuba.

4 kommentarer:

Gråfelder sa...

Høyre har også alltid støttet diverse dødsskvadroner i mellom- og sør amerika, og har aldri uttrykt anger over det faktum. Bare disse slakterne kjempet mot kommunister var alt bra. Nå kan ordet kommunister erstattes med terrorister, men ellers er alt ved det samme.

Konrad sa...

Ja, du vet: "Han er en drittsekk, men han er VÅR drittsekk." Dette var vel begrunnelsen for å støtte Indonesias diktator.

Gråfelder sa...

Og el salvadors dødsskvadroner, militærkuppet i chile osv.

KEE sa...

Ja, slikt må nevnes når vi nøye skal regne våre lyter og laster.

Men lell, da. Den turen til Cuba er vel en veldig dårlig kamuflert strand-og-bardamer ferie...