mandag 23. februar 2009

Rekordidioti enda en gang

For tredje året på rad er det en rekordtilstrømming av personer med skummel hudfarge og illeluktende matvaner. Human Righs Services er meget bekymret over utviklingen og sier at dette truer norske nordmenns rett til å være bleke, blonde og blåøyde.

- Det er en menneskerett å ha så mye pigment i huden som man vil, og vi i HRS er svært opptatt av menneskeretter, sier Hege Stortveit i en kommentar. Det er jo tross alt en grunn til at vi nordmenn har bosatt oss et sted det knapt er nok sol til å gi hudkraft selv for den blekeste, ingen svartmuskede fra sør skal komme her og ta fra oss den lange vinteren og det dårlige været. Jeg treffer da for svarte nok "søringer" når jeg er på ferie, jeg har slett ikke behov for å ha dem hengende rundt meg hele året, poengterer Stortveit. Hun innrømmer samtidig at HRS kanskje har mye pigment i kantene.

De politisk korrekte vil påføre alle den samme gyllenbrune hudfargen med tvang, når alle er like er ingen forskjellige og da blir det visstnok slutt på all diskriminering.

- Dette må være rekordidioti, sier Lars-Bjarne Torheim, en jøde er og blir en jøde enten han er lys eller mørk i huden.


Bildet: Skummel tyrkisk innvandrer.


Lauren Bacall, amerikansk-jødisk skuespiller, Shimon Peres' kusine.

Ingen kommentarer: