mandag 23. februar 2009

Borgerligblokken sprekker

Siv Jensens advarsel mot snik-jødifisering av Norge har et hyggelig result: Opposisjonen sprekker helt opp. Sponheim sier klart fra, det samme gjør Høyres Per-Kristian Foss. Om Siv Jensen ikke har gitt opp å bli statsminister før, kan hun bare glemme det nå. Ved å gjøre mest mulig ut av hijab-støyen bruker Siv Jensen en god gammel Frp-oppskrift. Frp vinner kanskje slaget om velgerne, men taper krigen om regjeringsmakten.

OPPDATERING: Kanskje jeg var for kjapt ute med min konklusjon. Vox mener Jensen spiller Carl I. Hagens klassiske offerkort: utspillet er designet for å skape reaksjoner. Enda mer interessant er Vox' påpekning av at Olav Versto i VG faktisk kommer med like drøye påstander som Jensen. Versto omtale av islam kontra kristendom er like problematisk som Gaarders ekle omtale av jødene.

Selv om Høyre er et parti for snyltere bemannet med intellektuelle dille-tanter og Frogner-tanter, viser denne saken at Høyre i hvertfall har den gamle borgerlige anstendigheten i behold. H-Frp aksen appellerer samtidig til bedriftseiere, en allianse mellom fremmedfrykt og navlebeskuende bedriftseiere er en farlig cocktail. Vi får håpe at Siv Jensen nå har lagt ut på en evig ørkenvandring.

Siv Jensen ut på tur, turleder: Carl I. "Om 30-40 år er vi tilbake," sier hun optimistisk.

7 kommentarer:

Admiral_Gullars sa...

Sheriff Harry havner i vasstrauet nå.
(For mye ildvann i Durango)

Tipper at Høire gremmer seg stort over sine allierte nå.

Amos Keppler sa...

Vox sin analyse er like elendig som alltid.

Det er helt på sin plass å sammenligne jensen med hitler.

Men dog, jo drøyere påstander jo større mulighet for at folk tror på dem. Selve ideen om islam som en trussel er jo et fata morgana av verste sort. Malmø er også et elendig eksempel.

Visekorporal Gullars sa...

Per Kristian Foss slipper for billig unna med disse uttalelsene. De muslimene som løp rundt i Oslo nylig og ropte "Død over jødene", var de også ofre for "diskriminering"? Hva med de muslimene som ropte "Hitler! Hitler! Hitler!" i Malmøs gater? Det var kanskje synd på dem?

http://www.youtube.com/watch?v=vo8NWA7Cszk


Hitler! Hitler! Hitler!

Here’s another video of yesterday’s events in Malmö.

Det er direkte grotesk å hevde at problemene i Sverige skyldes diskriminering. Sverige har kanskje den høyeste voldtektstraten i den vestlige verden. Antallet voldtekter og annen grov vold har eksplodert i løpet av halvannen generasjon, og dette skyldes i overveldende grad masseinnvandring. Vi bør kort og godt ikke finne oss i at ledende medier og politikere lyver oss rett opp i ansiktet på denne måten, attpåtil i et valgår.

Noen burde minne disse mediene på at i inneværende stortingsperiode ønsket regjeringen Stoltenberg samt de fleste norske medier at vi skulle økonomisk sponse Hamas, som har en ideologi til forveksling lik nazismen. Det passer seg ikke å kaste for mye stein når man står i glasshus. Ellers er det pinlig å se lederne for det såkalt konservative Høyre. Jeg kjefter ofte på venstreradikalere, og det fortjener de som regel. Men med "konservative" partier som dagens Høyre kan jeg ærlig talt ikke se at vi trenger raddiser til å ødelegge landet.

Faktum er at Sverige er et land som befinner seg i indre oppløsning på grunn av multikulturalisme og innvandring. Nå må norske politikere og medier ta rev i seilene og begynne å snakke om hva slags konsekvenser det vil ha hvis, eller snarere når, det sosiale systemet bryter sammen i vårt nærmeste naboland. Kan vi lære noe av skrekkeksempelet Sverige? Burde ikke NRK, Aftenposten og Dagbladet kjøre noen artikler om den uhyrlige behandlingen Sverigedemokratene får?

Konrad sa...

Bare Gullars og Keppler som leser denne drittbloggen?

Vet ikke om jeg skal anse det som et kompliment.

:)

Admiral_Gullars sa...

Visekorpen hadde kult nick, det skal han ha ;)

atb sa...

Sånn kan det gå når man tar et bevisst valgt om å ikke forholde seg til virkeligheten.

Det springende punkt her er selvsagt ikke høyrefiffens småborgerliges følelser, men om Siv Jensen faktisk har rett eller ikke.

Og som så mange ganger før vil det vise seg igjen at FrP får rett igjen, og at de elitistene og bedreviterne som stikker hodet i sanden over disse problemene tar feil igjen.

Malmø er et godt eksempel på en utvikling som folk flest ikke ønsker i Norge, såsnart de blir klar over den:

http://www.youtube.com/watch?v=oQGv4KvanRg

Bränderna ökar på Rosengård.
http://sydsvenskan.se/malmo/article320978.ece

Räddningsstyrkans chef skakad efter lägenhetsbranden.
http://sydsvenskan.se/malmo/article121060.ece

Rosengård är tyvärr inte unikt.
http://www.expressen.se/kronikorer/ulfnilson/1.1412192/ulf-nilson-rosengard-ar-tyvarr-inte-unikt

Islamister styr över invånarna i Rosengård.
http://www.hbl.fi/text/utrikes/2009/1/28/d22785.php

Konrad sa...

ATB:
Siv Jensens skremselspropaganda er plukket fra hverandre, les avisene.

Det er selvsagt elementer av sannhet i det hun sier, som i all propaganda må det være berøringspunkter med virkeligheten.

Er det ghettotendenser i Norge? Selvsagt. Skyldes dette islam? Selvsagt ikke, det skyldes i hovedsak økonomi (muslimer er jevnt over fattigere enn andre nordmenn).