lørdag 13. august 2011

Anstendig valgkamp

Da er valgkampen igang! Fra Hamar kommer denne replikken fra en av Frps fremste retorikere, Johnny Wæhler (Hamar Arbeiderblad/Klassekampen):Arbeiderpartiet er medskyldige. Eller deres politikk er det. På lik linje med
samfunnet rundt Breivik og alle de miljøene han har oppholdt seg i – og da
inkluderer jeg også Frp. Måten Arbeiderpartiet styrer på, skaper mye
frustrasjon for mange folk.
Da er skapet virkelig satt på plass: Når en del velgere er frustrert med politikerne, må politikerne regne med bombet og beskutt. Slik kan velgerne få ut frustrasjonen i et åpent og fritt demokrati. Flott det!

Så over til partikameraten Bjørn Helgerud i Drammen. Helgerud mener ABB først og fremst ble påvirket av AKP i sin oppvekst, AKP var som kjent åpne for væppna revvollusjon. Helgerud topper det hele med å hevde at det er Frp som tar mest avstand fra ABBs voldelige metoder. Dette siste er en meeeeget interessant påstand all den tid Ap faktisk fikk omkring 70 av sine ungdomspolitikere drept.

Trond Røed (leder i Buskerud Frp) har en litt mindre sofistikert analyse og konkluderer i stedet med det åpenbare: Det er innvandringspolitikken som er årsaken til bomben og massakren på Utøya. De døde på Utøya og i regjeringskvartalet er de første ofrene for innvandringspolitikken, mener Røed. Ja, slik må det opplagt være: Uten alle disse jævla muslimene rekende rundt i Oslo og Drammen ville naturligvis ikke ABB blitt en rabiat muslimhater.

Takk til Raag for sitater.

Ingen kommentarer: