mandag 1. august 2011

Ofre for hvit, kristen terror

Bano Rashid, Karar Qasim, Modupe Awoyemi, Mona Abdinur, Ismail Ahmed, Jamil Rafal Jamil, Gizem Dogan. Navnene avslører at disse var det Bruce Bawer, Christian Tybring-Gjedde, Hallgrim Berg mfl betrakter som den største trussel mot Norge.


Nå er de døde, myrdet av en kristen, høyreradikaler med stor sans for Bawers ideer. Likevel insisterer Bruce Bawer på at det er muslimer, innvandrere og slappe politikere som er problemet.

8 kommentarer:

Sosialisten sa...

Det finst jo dei som har rekna slike folk for "nettotap". Men kvite kristne kan vere dyrare. Til dømes sit det ein i fengsel for tida som nok kan vente seg eit jækla regresskrav.

Ei heilt anna sak, som eg finn nokså overraskande, er at denne boka så vidt eg (og Google) har sett ikkje er blitt nemnd nokon stad den siste veka:

http://www.dagbladet.no/2011/07/15/kultur/nils_rune_langeland/europa/islam/velferdsstaten/17321062/

Veit ikkje heilt kva eg skal seie om Nils Rune Langeland og "Europa - Ei krossferd". Ein del av kommentarane under Dagblad-artikkelen har iallfall blitt skræmande aktuelle. No velkjende Torgeir Bjelland er sjølvsagt representert, medan "The_Pretender" førebur seg på borgarkrig. Men utanom denne artikkelen finn eg ikkje nokon andre enn Nazi-bloggaren Autonomotpol (Tord Morsund) som har interessert seg for boka.

Håkon sa...

Det er åpenbart politikerne som bestemmer innvandringsnivået, hva vi skal finne oss i før man blir internert eller sendt ut, hvordan man skal integreres, tiltak for å få folk i arbeidsliv, press for å lære norsk osv.

Husk : På 90 tallet kom et parti og sa at man måtte lære seg norsk, litt om lover og kultur for å få statsborgerskap. Dette ble sett på som rasistisk, stigmatiserende og fyfy.

I fjor kom AP med mye av de samme tankene uten at noen sa noe på det.

Vi må ikke bli så hysteriske at vi straffer avsenderen uansett hva man sier og godtar det samme fra andre fordi de da har "hederlige" hensikter.

Konrad sa...

Håkon: Ja? Nei?

Bawer insisterer på at det er muslimene som er problemet til tross for denne nedslaktingen utført av en hvit, kristen meningsfelle. Det er faen meg sykt.

Håkon sa...

Muslimene har flere ganger prøvd å ta Europa. Gjennom invasjoner i Italia, Spania, innover fra balkan og opp til Wien.

Dette er historie og ikke sagt på en rasistisk måte - men fakta må man forholde seg til.

En gang prøvde nasistene å ta Europa også. Når noen i dag fremstår som nazister, så snur samfunnet seg mot dem. Og jeg er helt enig i det.

Derimot - når noen syns det er for mange muslimer, for mange som snakker om dødsstraffer i Norge, eller terror mot Norge så er det også folk som ønsker å snu seg mot det og ha vekk det.

Og - det er fint at noen minner oss om historien og er bekymret og engasjert. Selv om bomberen var hvit og kristen.

Konrad sa...

Dette er samme tøvet som ABB holder på med. Spar oss.

Jahn B. Nesle sa...

Håkon, tenk deg om. Du sier at muslimene før har prøvd å "ta Europa". Det skjedde på 700-tallet. Hvorfor ikke ta med at hedenske nordmenn og dansker prøvde å "ta" (og faktisk tok) det kristne Europa (England, deler av Frankrike, m.m.) på 1000-tallet, at Germanerne, Vandaler og Vestgoterne ødela Europa (Vestromerriket) på 500-tallet, osv. osv. Å bruke folkevandringer og ting skjedd for flere hundre år siden som BEVIS(!) på ting som skjer i våre dager, er like hull i hodet som å hevde at årsaken til Norges gode økonomi skyldes at Christian IV (dansk/norsk konge) på 1600-tallet var opptatt av gruver i Norge, og at det er årsaken til at vi til slutt olje og rikdom.

Brumlebass sa...

Tyskerne tok oss i 1940, og nå får de kjøre rundt i bobil som om ingenting har skjedd.

Mens muslimer må sitte å høre på hvor viktig det er å la galematiaser ytre at det muslimer gjorde for godt over tusen år siden betyr noe for samfunnet vårt i dag. Synes de er tålmodige.

Konrad sa...

Brumle: Godt sagt.