mandag 8. august 2011

Storhaug: Muslimene er quislinger, litt i allefall


Mens ABB og Kent Andersen mener det er Ap og de andre kulturmarxistene som er quislinger, peker Hege Storhaug rett på de fromme muslimene. Bildet til venstre ledsages av følgende tekst forfattet av Storhaug, sitat:
"Det startet på samme sted som der quislingene på 30-tallet samlet massene: Rundt 3000 menn mønstret Universitetsplassen i Oslo 12. februar, mange ikledd samme kodeks som islamstifteren Muhammed: Lang kjortel, posebukser til ankelhøyde, hodeplagg, pluss fullskjegg. Med tyngde viste de forakt for det samfunnet som har gitt dem alt av goder."


Neida, Storhaug sier ikke at disse muslimene er quislinger og nazister, det er bare det at de tilfeldigvis samlet seg på samme sted som NS-folka - det er jo som kjent utelukkende NS som har brukt Universitetsplassen til utendørsmøter. Ikke nok med det: Ved å gå med hodeplagg og fullskjegg viser de forakt for Norge. Nå var kanskje ikke posebukser og kjortel vanlig antrekk blant NS-folk, men likevel altså, det samlet seg jo tross alt på samme sted som naziene!

Hege Storhaug er en tydelig og uredd debattant, så hun konkluderer:


Kartlegg den ideologiske basen til muslimske trossamfunn. De som også er
politiske, skal behandles politisk, og dermed ikke motta statlig støtte. Dere
finansierer i dag krefter som jobber intenst for å avvikle demokratiet til
fordel for sharia.
Hva om staten kartla hennes egen "base" og avdekket at HRS driver politikk og ikke menneskerettsarbeid? Hennes venn og medarbeider Bruce Bawer har ikke bare argumentert for etnisk rensing, han har også levert ideologi til ABB. ABB er som kjent sann demokrat.

Storhaug er meget hårsår når andre fremmer legitim kritikk av henne og HRS:


Jeg har vansker med å fatte at samfunnsaktører manipulerer, sprer løgner,
propaganderer i hatske og ondskapsfulle vendinger, særlig nå i en tid da vi som
nasjon er i dyp sorg og fortvilelse. Det vitner om et følelsesliv som vanskelig
kan være finstemt.
Merk at dette sitatet ikke er andres kritikk av Storhaug (det ville jo vært treffende), men Storhaugs svar på andres kritikk av henne.

Ingen kommentarer: