mandag 22. august 2011

Fra arkivet: Forum mot islamisering

Organisasjonen Forum mot islamisering publiserer kritiske tekster om muslimer og islam. Hadde innholdet omtalt jødedommen på lignende måte, ville de som står bak neppe sluppet unna politianmeldelse, skrev Morten Strøksnes i Morgenbladet 27.februar 2004.

Utdrag intervju med Christen Krogvik:

– Hvem skriver deres nettsider?

– Det er Jarle Synnevåg* og tre–fire andre personer.

– Hvis man hadde byttet ut ordet islam med jødedom, hvordan tror du reaksjonene hadde vært da? Ville ikke dere blitt registrert som et klart antisemittisk miljø, og straffeforfulgt?

– Det er en sammenligning jeg ikke helt liker, siden vi er pro-Israel. Jeg synes det er søkt å beskylde oss for å fremme det vi forsøker å motarbeide. Vi er veldig Israel-vennlige, og støtter Israel i tykt og tynt. Etter min mening er det mye mer naturlig å sammenligne vårt arbeid med dem som har angrepet stalinisme og nazisme.

På nettsidene står fiffige formuleringer som:
«Den massive majoritet av muslimer støtter terror og terrorisme, og synes det er for galt at deres helter skal bli snytt for sine 72 jomfruer ved å bli henrettet av kuler
innsatt med svinefett og begravet innpakket i svinepels.»

*Det har vært påfallende stille fra Synnevåg etter 22/7, og anti-jihad-bloggen hans er bort vekk. Synnevåg står også bak gullkorn som: "Bare det å være muslim er en av de verste forbrytelsene mot menneskeheten."

Arne Tumyr (også FOMI) presterte å få leserinnlegg med overskriften "Islam - en pervers dødskultus" på trykk i Fædrelandsvennen (30.01.07).

FOMIs nettsted ble også anbefalt av Fjordman (Peder Jensen).

FOMI går nå under navnet SIAN.


Ingen kommentarer: