lørdag 13. august 2011

Storhaug i dårlig selskap

Den politiske frilanseren Oddbjørn Jonstad har moret seg med å komponere diverse Judas-lister over personer som ødelegger Norge ved å tillate innvandring (minner om begrep som kultursvikere, quislinger og kulturmarxister). Hege Storhaug er en av de få heldige som har havnet på Jonstads liste over godkjente personer, sammen med Arne Tumyr. Jonstad mener Storhaug utmerker seg med disse sitatene:


Om imam som vil halshugge de som ikke faster: ”Dette er mainstream islam. Når
islam organiseres i moskeer og trossamfunn så er dette resultatet, også i Norge.
Jeg kunne ha pekt på en rekke moskeer som vil støtte samme ideologi som denne
mannen gjør.

”Barneekteskap skjer også i Norge, etter Muhammeds eksempel” (Muhammed giftet seg med niåring).

”Vi får altså et religionsfascistisk og kjønnsfascistisk samfunn” Med muslimsk flertall.
”...i det islam organiseres i et trossamfunn blir det ofte til en
trussel mot menneskerettigheter og demokrati”.

”…vil jeg således anslå at vi kan få et muslimsk flertall i Oslo om fire til fem tiår

”Hijaben gir meg assosiasjoner til nazistenes jødetegn og hakekors”
Storhaug kan rett nok ikke klandres for Jonstads klamme omfavnelse, men dårlig selskap er det unektelig. Og det er jo hun selv som har kommet med disse drøye påstandene (som hun etter 22.juli sikker har "glemt" eller "tar avstand fra").

Jeg minnes da Jonstad ble portrettert i Dagsrevyen for mange år siden. På gata i Oslo kom han og journalisten i snakk med en småvokst mørk innvandrer, og Jonstad konkluderte raskt: “Dere muslimer …blabla”, hvorpå den vennlige og lavmælte latineren svarte at: “Men jeg er jo pinsevenn fra Bolivia”. Forbauselsen i Jonstads ansikt var ikke til å ta feil av, men han hentet seg inn igjen og repliserte: “Ja, det er jo en formildende omstendighet.”

"Formildende omstendighet", uffameg. Noen folk må beskyttes mot seg selv.

2 kommentarer:

Sigurd Fåvnes sa...

Utrolig å se at Storhaug - som selv er en av de fremste fascistiske ideologer i Norge - bruke dette begrepet om andre!!! Hva kan man si? Ekstrem generell kunnskapsløshet, ekstrem mangel på historisk kunnskap eller fullstendig materialisering av begrepet idioti i en og sammen person? Selv stemmer jeg for alle tre alternativer.

Konrad sa...

Ja det er helt utrolig, og mange synes hun er en flott liberal feminist. Og politikerne lytter til henne, media bruker henne som "ekspert", Dagbladet har også rørt i denne gryta. Uff.