fredag 19. august 2011

Trollet sprekker ikke?

Den utmerkede blogger Indregard har alltid et interessant og begrunnet perspektiv på aktuelle saker. Gode blogginnlegg blir gjerne tilgodesett med 2-3 kommentarer, av og til oppt til 8-10 (mange fra undertegnede). Nå har han tatt for seg Eurabia-myten og viser at det nettopp er en myte. Pr nå er innlegget opp i 220 kommentarer, mange av dem tøv og en god del et stykke ute på den islamofobe skalaen.

Der er innlegget oppe i 279 kommentarer. Innholdet er en eneste lang repetisjon av alle myter og halvsannheter vi har hørt 100 ganger før. Verden går ikke fremover.

3 kommentarer:

kee sa...

lesernes vg...

Sosialisten sa...

Huff huff. Dei som seier at det ikkje finst islamofobi eller folk som har hevda synspunkt av Breivik-typen kan berre ta seg ein kik i kommentarfeltet her. Eller i kommentarfelta til ein kvar nettavis.

Konrad sa...

Merkelig det. Selv prof TB Eriksen mener at islamofobien er et helt marginalt fenomen. Kronikker i Aftenposten fra ledende politikere er ikke marginalt. Og kommentarfelter over alt renner over av dette tøvet.

Og nei, dette handler ikke om å "være uenig om innvandring". Selv er jeg i mot fri innvandring, men det har ikke noe med muslimer, polakker eller negre å gjøre.