fredag 5. august 2011

Trusselen mot Norge

Denne unge damen er en representant for det som truer hele vår siviliasjon, i følge Bruce Bawer, Tybring-Gjedde mfl. Damen er tatt på fersken i det hun legger ned en rose foran rådhuset.
2 kommentarer:

Anonym sa...

hmmmm, var det stråmannsargumentasjon du ikke likte?

Hva tror du nogenlunde edruelige lesere vil oppfatte denne montasjen din som?

Men jeg har for øvrig beklaget ovenfor Øyvind Strømmen at jeg lot meg irritere til en kommentar angående dette oppslaget ditt på hans vegg. Det hører selvfølgelig hjemme som en kommentar her.
Og her er hva jeg skrev:
------------------------Beginquote
Cassanders Says:
August 5th, 2011 at 7:39 pm

Jeg må tilstå jeg synes signaturen Konrad for øyeblikket (post 22/7) minner nokså påfallende om Kurt Oddekalv når det endelig (sic) har skjedd et større oljeutslipp….. Oppriktig glad er sikkert å ta for hardt i, men oppstemt tror jeg må være nokså dekkende.

Han (Konrad, altså) driver en egen blogg – pretnsiøst nok kalt tankesmie -hvor han i følge ingressen / scope skal argumentere(sic) mot noe han kaller stråmannsargumentasjon.

Likevel får han altså i sin hyperaktivitet seg til å prestere dette ?! :
http://konradstankesmie.blogspot.com/2011/08/trusselen-mot-norge.html

Cassanders

Konrad sa...

Dersom du vil kritisere meg, bør du ta det her og ikke hos andre.

Det er temmelig uforskammet av deg å antyde at jeg er oppstemt over en ABBs udåd. Nei jeg er forbannet over de intense forsøkene på å definere ABB som ensom galning.

Montasjen er selvsagt en frekk spissformulering og manipulerende montasje (ikke en stråmann som du kaller det). Den retter seg mot folk som Bruce Bawer som stadig insisterer på at det er muslimene som er problemet, ja han antyder nærmest at det er muslimene og regjeringens unnfallenhet overfor muslimene som er årsaken til ABB. Jeg prøver å frem hvor råtten Bawers ideologi er. Jeg forsøker å legge min argumentasjon på samme lave nivå som Bawer, Tybring-Gjedde mfl. men lykkes nok ikke helt med å bli så ekkel.