lørdag 6. august 2011

Kulturquislingene i Arbeiderpartiet

Arbeiderpartiet har makta og er pådriveren for dagens politikk og det store kultursviket i Norge: Det er Arbeiderpartiets landsmøte som "sier klart ja til det flerkulturelle Norge". Det er AP som har åpnet grensene trass innvandringsstoppen. Det er AP‘s politikk som gir oss titusenvis av "nye nordmenn" fra kulturer og ukulturer hvert år. Det er AP‘s politikk som sørger for at norskkulturelle rømmer fra flere av Oslos bydeler, og etterlater seg en fremmedkulturell ghetto hvor Islamsk sektisme står sterkere og sterkere. Dagens samfunnsutvikling skyldes altså ikke uflaks, dårlig planlegging, "trender i tiden", "uunngåelige samfunnsendringer", rasisme, trolldom eller andre unnskyldninger Ap serverer. Den skyldes Arbeiderpartiets politikk Ingenting annet: Dere er størst, dere har makta, dere har diktert politikken, dere gir bort Norske statsborgerskap, dere vil ha integrering kontra assimilering. Dermed har Arbeiderpartiet skylda for alle konsekvenser av denne politikken.

Neida, dette er ikke skrevet Anders Behring Breivik, det er skrevet Kent Andersen. Kents verdensbilde er forbausende likt ABBs, "klare tale" som han selv sier. Kent er naturligvis ingen terrorist, men ABBs to hovedresonnement slutter han helt opp om: Vår kultur blir ødelagt av islam og innvandring, og kulturmarxistene/quislingene i Arbeiderpartiet har ansvaret.

Her kunne jeg vært spydig og påpekt at Kent Andersen ikke engang kan elementære skriveregler for det Norske Språk, men innlegget er ille nok om man ser bort fra språkføringen.

I september er det valg. Der vet hvem dere ikke bør stemme på.

PS: Jeg har tidligere forsøkt å diskutere med Kent Andersen og ta hans argumentasjon på alvor. Det var en nedslående opplevelse.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dersom Hitler mente at 1+1=2 må det forkastes! Det er umulig å mene noe som det kan tenkes at Hitler også mente, ikke sant? Så hva skal bli den nye fasiten på 1+1?

Konrad sa...

Jeez. Har du ikke noe smartere å komme med?

Kent Andersen argumenterer ikke for at 1+1=2, han sier at Ap er som Quisling og nazilederne. Hva gjorde man med Quisling og nazilederne? Hva gjorde ABB?